Home | ronde vergadertafel | vergadertafel ovaal | ovale vergadertafel

Ronde vergadertafel

Onze collectie ronde vergadertafels is met 100 meubelmerken enorm. Wij geloven in een persoonlijk onafhankelijk advies en dat bespaart u een hoop zoekwerk.
Graag helpen wij u met het maken van de keuze. Welke afmeting zoekt u, voor hoeveel personen? Welk blad materiaal en kleur. Wat is u budget ongeveer?

Bel voor advies: 0031 20 280 1100
Levering Nederland en België 

 

Vergadertafels in verschillende vormen en maten. Op zoek naar vergadermeubilair of conference meubels? We hebben een breed scala aan kantoormeubilair, waaronder vergadertafels en vergaderstoelen. U wilt een nieuwe projectmeubelen, dan bent u aan het juiste adres. Wilt u een ronde vergadertafel of een houten eettafel. We willen u graag adviseren. Wij hebben in onze collectie altijd de beste prijs.
Maten rond 50 tot en met rond 400 cm.
Kleuren: echt elke kleur mogelijk.
Facilitair: Vast, verrijdbaar, opklapbaar.
Prijs: heel divers, maar ongetwijfeld een scherpe prijsstelling door onze volumes.
Bijpassend meubel: zoals dressoirs en stoelen, met de 200 merken gaat dat ruim goed komen.
Elektrificatie:denk hierbij aan VGA, HDMI, 230V, CAD, aansluitingen keurig in de tafel weggewerkt.Ronde vergadertafels | Stapelbaar | opklapbare | op wielen | koppelbare tafels en luxe vergadertafels

De grootte en uitstraling van een boardroom tafel is anders dan team overlegtafels. Wij adviseren u graag over projectmeubelen, om de juiste keuze te maken. Heeft u een geschikte vergadertafel gevonden, dan kunnen wij ook advies geven over de juiste vergaderstoelen. Prijzen zijn zeer divers. Bel ons en wij zullen u direct een indicatie van de prijs van de vergadertafels geven. Bekijk nu onze ronde vergadertafel.