Casala Tonica zitelementen

Casala Tonica Casala Tonica
tonica casala
1
casala tonica
2
tonicacasala detail
3
casalatonica
4
salontafel poef
5
modulaire lounge elementen
6
casala tonica zitelementen
7
zitmeubel electrificatie
8
casala tonica afmetingen
9

  GARANTIE 2 JAAR

470

Casala Tonica zitelementen zijn mooie flexibele modulaire zitelementen die ideaal zijn voor ruimtes en omgevingen waar er zowel de behoefte is aan een lounge setting als een informele groepsdynamiek werksetting. De poefjes zijn verkrijgbaar in verschillende modellen, variërend in grootte en opties. Zo is er een 1-, of 2-zits poef, een medium en large ziteiland en een poef met een tafelblad die gebruikt kan worden als bijzettafel. Voor de informele vergaderingen of werkgerelateerde setting kunt u ook kiezen voor een model met geïntegreerde elektrificatie en oplaadpunt. U mag ons altijd bellen voor kleur en materiaalstalen of vragen.

 

TONICA uitvoeringen KLEUREN

Tonica is verkrijgbaar in de volgende uitvoeringen; als 1- of 2-zits, als tafel, als ziteiland zonder rugleuning in het klein of groot en als ziteiland in het groot met rugleuning. De meubels hebben een Multiplex romp en zijn voorzien van hoogwaardig schuim en een Dacron laag (hierdoor wordt de wrijving en slijtage gereduceerd). Standaard kunt u kiezen uit kleuren binnen de Casala stoffen collectie, mogelijk in uni of duo kleur, overige stoffen zijn op aanvraag. Het tafelblad is gemaakt van multiplek en heeft een Eiken fineer laag blank gelakt, deze is eventueel op aanvraag ook verkrijgbaar in massief Walnoot.

 

opties TONICA CASALA

Opties: zwart leren handvat, bruin of zwart leren handgreep, rugleuning, wieltjes en Bachmann Twist mat zwart voorzien van stroom en een USB lader.

 

CASALA TONICA PRIJS
Casala Tonica prijs is € 470,-
+31 (0)20 280 1100 voor meer informatie over de Casala Tonica