Duurzame tafel Arco Kami

Arco Kami Arco Kami
modulaire tafel duurzaam
1
modulaire ovale tafel
2
noten houten tafel duurzaam
3
arco kami tafel
4
ronde duurzame eiken tafel
5
arco kami tafel
6
arco kami afmetingen
7

Duurzame tafel Arco Kami is gemaakt van hoogwaardig Bio-based materiaal wat vervaardigd is uit afvalstromen. Arco werkt tevens alleen met FSC en PEFC gecertificeerd hout en ook de afwerking van het hout is duurzaam, deze kan namelijk gelakt worden in een water gedragen matte lak genaamd N-lak. Het modulaire van deze tafel zit hem in het schakelsysteem wat ervoor zorgt dat men eindeloze lengtes kan creëren. 

 

arco kami tafel vorm en kleuren

Arco Kami tafel van Arco is kenmerkend door zijn organische vormgeving. Hij is leverbaar in een ovale of ronde variant en voorzien van een robuuste kolompoot. Het duurzame bio-based materiaal waarvan de tafel is gemaakt, is afgewerkt met een Fineer toplaag. U kunt kiezen uit Fineer of massief Eiken, gerookt Eiken of Noten en beits kleur afwerking en eventueel duurzame matte N-lak.

 

AFMETINGEN KAMI 

Afmetingen Kami: ronde tafel verkrijgbaar in 105 of 120 Ø cm. Ovale tafel is verkrijgbaar in een afmeting van 240 cm lengte tot max lengte van 720 cm x 105 of 120 cm diepte (dit zijn de standaard maten, overige maten op aanvraag). De tafelhoogte is 75 cm. 

 

ARCO KAMI PRIJS
Arco Kami prijs is € 6.400,-
+31 (0)20 280 1100 voor meer informatie over de Arco Kami