Montis Domino modulaire bank

Montis Domino Montis Domino
montis domino bank
1
montis domino 3
2
montis domino Modulairebank
3
montis domino 2
4
montis domino 4 laag
5
montis domino 6
6
montis domino 9
7
montis domino 7
8
montis domino 10
9
montis domino afmetingen
10

7500

  Garantie 2 jaar

 Nalevergarantie

Domino bank van Montis is een uitgebreide serie modulaire zitelementen waarbij er eindeloos geconfigureerd kan worden, simpelweg door het koppelelement te verplaatsen. Hiermee kunnen er diverse zitplaatsen worden gecreëerd en ook verschillende kijkhoeken haaks op elkaar. Ook bestaat de serie uit verschillende zithoogte elementen, zo zijn er standaard lounge zithoogtes maar ook een element met een zithoogte geschikt voor aan de eettafel. Kies uit vele soorten stoffen en kleuren en voor het snel en gemakkelijk verplaatsen en/of configureren kunt u tevens kiezen voor wieltjes onder de pootjes. Domino bank is ideaal voor bijvoorbeeld een lobby, een loungebar, een ontvangstruimte of woonkamer.

 

MONTIS DOMINO MODULAIRE BANk details

Zitelementen die koppelbaar zijn door middel van een koppelstuk onder de elementen. Leverbaar in bijvoorbeeld de zithoogte maten 45 of 65 centimeter, leverbaar bijvoorbeeld in de dieptematen van 75 en 100 centimeter en de bijbehorende kussens zijn leverbaar in de hoogtematen 27 en 40 centimeter. 

Voorzien van een houten romp met no-sag vering met daarop een kussen van verschillende HR schuimen en een toplaag van traag-schuim en 200 grams dacron. Het onderstel betreft zwarte kunststof poten in 60 of 75 millimeter en eventueel tegen een meerprijs kunt u kiezen voor wieltjes met een automatische rem wanneer de elementen belast worden met gewicht.

Voor de maatvoering van de elementen kunt u de afbeelding bekijken, de brochure of ons bellen voor advies.

 

MONTIS DOMINO PRIJS
Montis Domino bank indicatie prijs is € 7.500,-
+31 (0)20 280 1100 voor meer informatie over de Montis Domino bank