Dutchglobe A Line tafels

Dutchglobe A Line Dutchglobe A Line
a line dutchglobe
1
vergadertafel ecologisch
2
grote duurzame eiken vergadertafel
3
duurzame ovale tafel
4
dutchglobe a line tafel 5
5
vergadertafel hoog duurzaam
6
dutchglobe a line tafel 13
7
team tafel duurzaam
8
massief houten boardroomtafel
9
massief houten statafel zwart
10
dutchglobe a line tafel kleuren
11
dutchglobe a line tafel afmetingen
12

3600

  Garantie 5 jaar

 Nalevergarantie

Dutchglobe A Line tafel is een serie tafels die gebruikt kunnen worden als vergadertafel en kantinetafel. Met deze tafels kun je elke vergaderkamer of kantineruimte inrichten naar wens want ze zijn in vele soorten afmetingen te verkrijgen waaronder een extra lange tafel van 500 centimeter. Ook is er keus tussen een rechthoekige of ronde bladvorm en er is ook een statafel variant in een rechthoekige vorm of ronde vorm. Gemaakt van een massief houten onderstel en te bestellen in diverse afwerkingen. Vraag ons gerust naar kleurstalen of bel ons voor een afspraak op locatie voor gratis advies.

 

dutchglobe a line specificaties

U kunt kiezen tussen een 40 millimeter Eiken houten blad (10 mm rechte 30 mm hoek van 45 graden) die vervolgens in de olie is gezet. Hierbij kunt u kussen tussen een witte was, dubbel zwart of naturel. Een andere optie is een Fenix op meerlaags Berken houten blad van 27 millimeter in het wit of zwart.

Het onderstel is gemaakt van massief hout en kan geolied in witte was, naturel,dubbel zwart of wit geverfd RAL 9010. de poten van het onderstel kunnen op andere punten worden geplaatst.

De rechthoekige variant kan geleverd worden tot een lengte van wel 500 centimeter, vanaf 400 centimeter heeft de tafel 3 frames onder het blad.

Qua kabelmanagement kunt u kiezen voor een kabelgoot van 35 centimeter in het blad of een aansluiting met 4 x 220 V en een 200 centimeter kabel.

 

DUTCHGLOBE A LINE PRIJS
Dutchglobe A Line tafel prijs is € 3.600,-
+31 (0)20 280 1100 als u meer informatie wilt over de Dutchglobe A Line tafel