Wilkhahn Insit modulaire bank

Wilkhahn Insit Wilkhahn Insit
wilkhahn insit modulaire bank
1
wilkhahn insit bench poef
2
wilkhahn insit treinbank
3
wilkhahn insit modulaire bank 6
4
wilkhahn insit modulaire bank 3
5
wilkhahn insit modulaire bank 4
6
Rond
7
wilkhahn insit modulaire bank 2
8
wilkhahn insit modulaire bank 8
9
wilkhahn insit modulaire bank 10
10
wilkhahn insit afmetingen
11
wilkhahn insit afmetingen 2
12
wilkhahn insit afmetingen 3
13
wilkhahn insit afmetingen 4
14

7040

  Garantie 2 jaar

Insit modulaire bank van Wilkhahn kan op vele manieren geconfigureerd worden. Deze grote collectie van zitelementen (van 2 tot 3-zits bank en een bench) zijn allen koppelbaar waardoor u vele opstellingen kunt creëren. Kies bijvoorbeeld voor een extra lange bank opstelling voor in uw restaurant of kies voor een koppeling tussen banken en tafels voor in uw foyer of lobby. De zitelementen kunnen worden gebruikt voor ontspanning wanneer u bijvoorbeeld kiest voor een gebogen rugleuning, maar ook kunnen ze worden gebruikt als vergaderplek of overlegplek door de ergonomische zithoogte van 45 cm en de mogelijkheid om te kiezen voor een lineaire rugleuning. Wenst u meer privacy? Kies dan voor de 30 cm hogere rugleuning. Alle elementen zijn leverbaar in mooie leer en stofsoorten en met met verschillende onderstel afwerkingen. Bel ons voor informatie of een offerte.

 

WILKHAHN INSIT MODULAIRE BANK INFORMATIE

Modulaire banken collectie, leverbaar als twee-, twee-en-een-half en driezitters en bench, allen koppelbaar en eventueel ook te koppelen door middel van een tussenblad of bijzettafel. U heeft keus tussen een lineaire rugleuning of gebogen op één of beide zijden of die veranderen richting en ook banken zonder rugleuningen die aan beide zijden kunnen worden gebruikt. Wilt u meer privacy? Kies dan voor 30 cm hogere rugleuning (alleen in lineaire modellen).

Frame/onderstel: gepolijst of hoogglans gepolijst spuitgegoten aluminium A-lijn frame of gepoedercoat in wit, zwart of zilver satijn, standaard voorzien van glijders voor tapijten en optioneel ook leverbaar met vilten inzetstuk voor harde vloeren.

De zitting en rugleuning zijn gemaakt van een houten frame met geïntegreerd paneel van beukenhout, volledig gestoffeerd met contourschuim, zitkussen van koudschuim met een fleece-overlay, volledig bedekt met stof of leder. 

Tafel onderstel: stalen basis met wit, zwart of zilver satijn poedercoating of optioneel RVS staal of glanzen verchroomd, tafelbladdrager in zwart gepoedercoat plaatstaal.

Tafelbladen Fineer: Beuken, Eiken of Essen Fineer met rechte of afgeschuinde rand tegen meerprijs. Type 2: Esdoorn, Iepen of Walnoot Fineer.

Tafelbladen MDF/ Laminaat: MDF met rechte rand van hout of kunststof of afgeschuinde rand (laminaat) 26 mm dikte, tafelhoogte 74,5 cm, Laminaat decor  (optioneel anti-reflecterend en anti-vingerafdruk

Tafelbladen HPL: in zwart of wit, tafelhoogte 73 cm, paneeldikte 12 mm

Meerdere stoffen en leder, zie brochure.

 

WILKHAHN INSIT PRIJS
Wilkhahn Insit modulaire bank prijs is € 7.040,-
0031 (0)20 280 1100 voor meer informatie over de Wilkhahn Insit