PROJECTINRICHTING INSPIRATIE 

Bekijk hier turnkey projectinrichting ontwerpen en uitvoeringen. Vaak maken wij een ontwerp vrijblijvend.
Neem contact met ons op voor meer informatie +31 (0)20 280 1100

PROJECTINRICHTING INSPIRATIE 

Bekijk hier turnkey projectinrichting ontwerpen en uitvoeringen. 
Vaak maken wij een ontwerp vrijblijvend.
Neem contact met ons op voor meer informatie +31 (0)20 280 1100

 

Projectinrichter Oostzaan 

U bent van harte welkom om een referentie project te komen bekijken. Het huidige kantoor is duurzaam en groen en heeft veel open ruimtes waarbij er individuele stilte concentratie werkplekken zijn gecreëerd, zoals de belcel en akoestische lounge banken met hoge rugleuningen voor akoestiek geluidreductie. De werkplekken zijn elektrisch zitsta verstelbaar of juist als team bench met een  uitgevoerd met een flatscreenarm. De bureaustoelen volgens hoge ergonomische arbo eisen zoals; de Nederlandse praktijk richtlijn 1813 voor NPR 1813 bureaustoelen. 


SCHOOL MEUBEILAIR - PROJECTINRICHTING

Denk hierbij aan de meubelen voor de lerarenkamer en algemene ruimten, zoals de lockers en kantinemeubelen. Wij hebben diverse hoge scholen en universiteiten en ook middelbare scholen mogen helpen met onze diensten. 2022 Farel college Amersfoort 
2021 Universiteit Amsterdam
2021 Hoge school van Amsterdam

De kunst is vaak om hoog kwalitatieve duurzame producten te kiezen voor een laag budget. Zeker binnen de inrichting van een school zijn er vele aspecten waarbij er goed na gedacht moet worden m.b.t. de materiaal keuze van het product. 

PROJECTINRICHTING IN DE ZORG

Zorginrichting projecten zoals ziekenhuizen tandartsen huisartsen revalidatiecentra en bejaardencentra. Als professionals adviseren wij u graag uitvoering Juist bij een inrichting in de zorgsector is het van belang om goede producten te leveren voor weinig geld, het budget staat binnen deze sector altijd onder druk en daar weten wij raad mee. Graag adviseren wij u vrijblijvend.

 

TURNKEY PROJECTINRICHTING 
Neem contact met ons op voor uw inrichting.