Modulaire tafel voor projectinrichting

Renz Tune Renz Tune
luxe vergadertafel chroom
1
flexibele vergadertafel
2
tune tafel renz
3
ovale tafel2
4
vergadertafel chroom rechthoekige
5
flexibele raadzaaltafel
6
ronde luxe conferentietafel
7
renz tune afmetingen
8

4800

  Garantie 2 jaar

Modulaire tafel voor projectinrichting nodig? Modulaire tafels zijn speciaal ontworpen voor conferentieruimtes waarbij de tafelopstellingen gemakkelijk opnieuw geconfigureerd kunnen worden naar gelang van het aantal personen. De Renz Tune is een uitgebreid programma van modulaire tafels die ook op maat gemaakt kunnen worden. Gemakkelijk koppelbaar maar vooral zonder dat het ontwerp verloren gaat en waarbij de uniformiteit van de gekoppelde tafels voorop staat. 

 

Modulaire tafel renz tune kenmerken

Modulaire Tafel Renz Tune is leverbaar in vele verschillende bladvormen en maten, maar ook maatwerk is mogelijk. Kenmerkend is vooral dat, ongeacht het aantal gekoppelde tafels, de uniformiteit van de tafels en het ontwerp rustig blijft ogen. Dit uit zich vooral aan het minimum gebruik van tafelpoten, waardoor men tevens een maximum aan beenruimte heeft, de lederen bedekking in de bladen voor technologie en bijvoorbeeld de optie tot frontpanelen die netjes de kabels uit het zicht houden. 

 

renz tune bladvormen en materialen

Renz Tune is leverbaar in de standaard bladvormen rechthoekig, ovaal, rond en maatwerk is mogelijk. Qua materialen kunt u qua bladen kiezen uit bijvoorbeeld Eiken in licht grijs, gerookt, zwart, Walnoot, Zebrano, structuurlak of Laminaat. Het onderstel en frame is gemaakt van Chroom.

 

elektra- en kabelmanagement modulaire tafel

Elektra- en kabelmanagement is voor een modulaire opstelling erg belangrijk. De Tune biedt hiervoor mooie hoog kwalitatieve frontpanelen in antraciet, enkel- of dubbelzijdige powerbox in dezelfde afwerking als het blad en luxe geïntegreerde lederen kabelkleppen.

 

RENZ TUNE PRIJS
Renz Tune prijs is € 4.800,-
+31 (0)20 280 1100 voor meer informatie over de Renz Tune