Luxe directiebureau Renz Size

Renz Size Renz Size
luxe directie bureau
1
renz size bureau
2
werkplek directie zwart
3
luxe werkplek
4
directiewerkplek wit
5
boardroomtafel modern
6
rechthoekige boardroomtafel
7
ronde flexibele boardroomtafel
8
Renz Size afmetingen
9
renz size detail
10

Luxe directiebureau Renz Size staat letterlijk voor het motto "Less is more!'. Dit is terug te zien aan de minimalistische flinterdunne wangpoten in metallic lak en het rustige, geen poespas ontwerp. Recht toe recht aan wat zorgt voor overzicht en rust in het hoofd. De hoog kwalitatieve materialen die gebruikt zijn zorgen voor de luxe uitstraling. Hierbij heeft u keus uit meerdere opties. Dit luxe bureau is een goede keus voor directieomgevingen binnen het hogere segment.

 

kleuren SIZE bureau 

Kleuren Size bureau van Renz, een brede collectie aan mogelijkheden. Het blad is bijvoorbeeld leverbaar in Eiken gerookt, mat, Zebrano, Peren, Kersen, Walnoot of in een hoog segment Laminaat. Het wangpoot onderstel is gemaakt van 1,2 cm Aluminium en heeft een metallic lak afwerking bijvoorbeeld licht grijs of wit. Het sideboard en ladeblok zijn leverbaar in dezelfde materialen.

 

afmetingen en vormen size bureau

Size kan worden uitgevoerd in verschillende afmetingen en configuraties en is tevens verkrijgbaar als bijpassende modulaire conferentie- of boardroomtafel. Het bureau is leverbaar van 140 cm tot 290 cm breedte en heeft een diepte van 100 cm, de hoogte is 73/75 cm. De bijpassende conferentietafels zijn verkrijgbaar in bladvormen zoals rond, rechthoekig en er zijn vele modulaire configuraties te creëren, bekijk hiervoor de brochure.

 

elektra- en datamanagement 

Elektra en Data-management opties maken dit bureau compleet. Kies bijvoorbeeld voor een aluminium kabelgoot voor onder het blad, een lederen inleg stuk voor uw blad die dienst als bedekking voor elektra- en data-aansluitingen en enkel- of dubbelzijdige powerbox in dezelfde afwerking als het blad.

 

RENZ SIZE PRIJS
Renz Size prijs is € 4.050,-
+31(0)20 280 1100 voor meer informatie over de Renz Size