Wilkhahn Graph Vergadertafel

Wilkhahn Graph Wilkhahn Graph
Wilkhahn Graph rechthoekige tafel
1
Wilkhahn 1 Graph
2
Wilkhahn Graph 2
3
Wilkhahn Graph 3
4
Wilkhahn Graph 6
5
Wilkhahn Graph 4
6
Wilkhahn Graph 5
7
grote ronde vergadertafel
8
wilkhahn timetableshift 5
9
wilkhahn kleuren
10
Wilkhahn Graph Tafel 8
11

4400

  Garantie 5 jaar

 Nalevergarantie

Wilkhahn Graph vergadertafel heeft een typische klassieke en tijdloze uitstraling. De vergadertafel is verkrijgbaar in ovaal of ronde uitvoering en kan geleverd worden in beuken, eigen, noten, esdoorn, olmfineer of essenfineer, daarmee is deze conferentietafel makkelijk te gebruiken binnen elke kantoorinrichting.
Voor meer mooie vergadertafels kijkt u bij onze kantoormeubelen.

 

Wilkhahn Graph details en informatie

Het onderstel van deze vergadertafel is verchroomd, mat gepolijst of gepoedercoat zwart of wit. De poten komen met verstelbare glijders van 10 millimeter van staal of voor een zachte ondergrond van polyamide. De tafelbladen zijn gemaakt van MDF of veiligheidsglas (bladdikte van 26 millimeter) en worden gemaakt in de afmetingen 120 x 230 centimeter en 120 x 540 centimeter. Tafel is inclusief aluminium kabelkorf die naar binnen kan worden geklapt.Dwarsverbindingen en draaglijsten van aluminium, uitvoering in dezelfde kleur als de poten (met uitzondering van model 300/50, waar de versterkende draaglijsten aan de binnenkant zwart zijn). Montageplaatjes voor bevestiging aan het Wilkhahn tafelblad van zwart gecoat staal. Uitzondering: bij het poedercoating signaalwit onderstel zijn deze eveneens wit gecoat. Verstelbare glijders (10 mm) van staal, glijderafdekking van onder druk gegoten zink, uitvoering oppervlak zoals onderstel;
glijders met polyamide voor gebruik op zachte ondergronden zoals vloerbedekking, met polyurethaan voor harde vloeren, of met vilt laag.

 

WILKHAHN GRAPH PRIJS
Wilkhahn Graph prijs is € 4.400,-
+31 (0)20 280 1100 voor meer informatie over de Wilkhahn Graph