Wiesner Hager Skill

Wiesner Hager Skill Wiesner Hager Skill
Veragadertafel taupe
1
Grote vergadertafels
2
wiesner hager skill vergadertafel 2
3
wiesner hager skill
4
wiesner hager skill 14
5
skill wiesner hager blauw
6
wiesner hager skill vierkante
7
Wiesnerhager kleuren
8
wiesnerhager skill afmetingen
9

Skill van Wiesner Hager, een collectie die bestaat uit een normale vergadertafel en een klaptafel die makkelijk in te klappen is en zo qua opstelling dus omgetoverd kan worden tot elke gewenste configuratie voor uw vergaderruimte of seminarruimte. De inklapbare tafel is voorzien van wieltjes en wanneer hij is ingeklapt schuift u hem zo in elkaar dus u bespaart tegelijkertijd ook nog eens ruimte. Een uitgebreide collectie want er is te kiezen tussen drie diverse onderstellen zoals een T-poot onderstel (alleen normale variant vergadertafel), een C- of V-poot onderstel. Doordat de tafels kunnen worden voorzien van koppelstukken en leverbaar zijn in vele soorten afmetingen, kunt u elke gewenste configuratie zoals bijvoorbeeld een U-vorm opstelling snel en gemakkelijk realiseren. Bestel de bladen in diverse soorten kleurafwerkingen en kies voor het gemak van kabelmanagement voor al uw media en kabels. Benieuwd naar de Skill klaptafel? Kom langs in de showroom of maak een afspraak met ons bij u op locatie.

 

skill tafel technische informatie

Het onderstel voor de gewone vergadertafel is leverbaar in een T-poot, en de klaptafel in een T-poot, C-poot of V-poot onderstel (bladdragers en poten gemaakt van spuitgiet aluminium) en het onderstel van de klaptafel is voorzien van Ø 60 mm wielen. De klaptafel is gemakkelijk in te klappen door middel van een draaiknop onder het blad en het blad is voorzien van een kantelmechanisme. U bespaart ruimte doordat de ingeklapte tafels makkelijk in elkaar geschoven kunnen worden.

Het blad zelf (meerdere afmetingen, bekijk de afbeelding of de brochure) kan bestelt worden in een HPL of Melamine uitvoering die voorzien zijn van nulvoeg en een vochtbestendige laserrand, of kies voor Edel fineer of gewoon fineer met een bladrand Volkern herlijst.

Kies optioneel voor bijbehorende koppelstukken, kabelmanagement, verborgen kabeldoorvoer en een frontscherm van 320 mm.

 

WIESNER HAGER SKILL PRIJS
Wiesner Hager Skill prijs is € 3.600,-
+31 (0)20 280 1100 voor meer informatie over de Wiesner Hager Skill klaptafel