montage en levering

De levering op het juiste moment op de juiste locatie: voor een exacte levering zijn een nauwkeurig voorraadbeheer, grote flexibiliteit en een professionele uitvoering nodig om optimaal te kunnen voldoen aan individuele wensen van de klant. Daarbij laten we niets aan het toeval over. Logistiek betekent voor ons meer dan de verbinding tussen twee punten. Daarom vertrouwen wij op eigen transport en magazijn en onze ervaren medewerkers. Onze binnendienst maakt in overleg met u de planning voor levering, in sommige gevallen 1 leverancier met 1 product. Bij de meeste inrichtingen wordt er gekozen voor meerdere leveranciers. Soms vanuit Denemarken, Duitsland, Nederland en Italie tegelijk, ons team zorgt ervoor dat leveringen uiterst zorgvuldig verlopen, zodat de vrachtwagens elkaar niet in de weg staan en onze monteurs kunnen helpen met uitladen.

Een zeer ervaren VCA gecertificeerd montage team staat voor u klaar, of het nou gaat om een klein of zeer grote project met projectinrichting.

Wij hebben voor u een distributiecentrum - meubelmagazijn voor u ter beschikking. Omdat niet iedere kantoormeubel fabrikant dezelfde levertijd heeft is het tijdelijk opslaan van de goederen vaak gewenst, hierdoor worden vervelende deelleveringen voorkomen.

Afhankelijk van het project worden de kantoormeubelen direct vanuit de fabriek bij u geleverd.

Vaak worden er bij projectinrichting diverse kantoormeubilair merken gecombineerd, het komt vaak voor dat in een project wel 10 fabricaten worden toegepast. Het is mogelijk om de goederen eerst bij ons het magazijn te laten leveren en vervolgens als een levering aan u te leveren en te monteren, zodat u geen deellevering krijgt. 

Graag komen wij het volledige inhuistraject uitvoerig met u bespreken, zodat niets aan het toeval word overgelaten.

Kewal Baitali