Renz Slide bureau programma

Renz Slide Renz Slide
zitsta bureau modern
1
renz slide bureau
2
thuiswerkplek 2021
3
directie bureau renz
4
ronde vergadertafel schuine poten
5
hogetafel groen
6
renz slide kasten
7
ladeblok slide
8
directiewerkplek staal
9
renz slide
10
renz slide afmetingen
11

Renz Slide bureau is een veelzijdig werkplekken programma waarbij u de keus heeft uit bureaus met een vaste hoogte, zit-sta werkplekken, directiebureau, vergadertafels, hoge vergadertafels of statafels en bijbehorende ladeblokken, kasten en ook een mediawand is onderdeel van de collectie. Kenmerkend aan het bureauprogramma is de minimalistische vormgeving en de standaard schuine poten. Deze poten kunnen ook recht geleverd worden en zelfs op wielen zodat u de tafels gemakkelijk kunt verplaatsen.

 

slide bureau opties

Slide bureau kan geleverd worden met in het blad geïntegreerde elektra- en data-aansluitingen, is voorzien van een verticale kabelgeleiding die door middel van een flexibele kabelafdekking aan de tafelpoot is bevestigd. Ook hebben de modellen een kabelnet aan de onderzijde van de tafel voor uw kabels en aansluitingen. De zit-sta variant is in hoogte verstelbaar van 74 tot 114 cm.

 

slide bureau kleuren en materialen

Slide bureau is leverbaar in de kleuren en materialen massief Eiken, Laminaat en het frame is gemaakt van staal met een poedercoating afwerking in verschillende kleuren. Voor meer privacy en akoestische demping is dit programma ook leverbaar met bijpassende akoestische schermen in meerdere kleuren.
Ontworpen door KaschKasch 

 

RENZ SLIDE PRIJS
Renz Slide prijs is € 3.500,-
Wij leveren door de gehele Benelux.
+31(0)20 280 1100 voor meer informatie over de Renz Slide