Directiebureau Renz Star

Renz Star Renz Star
directiebureau chroom
1
directiebureau wit
2
laptop compartiment
3
star kast renz
4
renz star dressoir
5
renz star bureau
6
Renz meubelen kleuren
7
renz star bureau afmetingen
8

Directiebureau Renz Star heeft een mooi organische gevormd blad en een onderstel die lijkt op een ster wat zorgt voor maximale beenruimte. Door deze combinatie spring hij qua luxe bureaus duidelijk in het oog. De Star is een allesomvattend programma, zo bestaat de collectie ook uit bijbehorende ladekasten, directietafels, vergadertafels en dressoirs en kan het bureau worden uitgerust met diverse luxe opties.

 

renz star directie werkplek uitvoeringen

Renz Star uitvoeringen met betrekking tot materialen en afwerkingen. Het blad is leverbaar in verschillende vormen en afmetingen, tot een maximale breedte afmeting van maar liefst 246 cm en een diepte afmeting van 152 cm. U kunt kiezen uit mooie afwerkingen Fineer of structuurlak en het zelfdragende stalen frame uit uitvoerbaar in wit of zwart gelakt, chroom of zwart chroom.

 

directie werkplek ACCESSOIRES

Directie werkplek accessoires zijn handige opties die het werken nog net iets comfortabeler maken. Zo heeft de Star de optie om een geïntegreerde powerbox met pop-up deksel toe te voegen die dezelfde afwerking heeft als het blad. Of kies bijvoorbeeld voor een kabelklep in zwart of mat chroom. Ook optioneel is een kabelgoot die aan het bovenframe hangt en wordt geleverd inclusief verticale kabelgeleider die magnetisch bevestigd zijn aan de poot.

 

RENZ STAR PRIJS
Renz Star prijs is € 3.150,-
Wij leveren door de gehele Benelux.
+31(0)20 280 1100 voor meer informatie over de Renz Star