Home | vergadertafel 12 personen | vergadertafel 10 personen | vergadertafel 14 personen

Vergadertafel 12 personen 

Onze collectie 12 pers vergadertafels is enorm. Wij geloven in een persoonlijk onafhankelijk advies en dat bespaart u een hoop zoekwerk. Het werkt heel simpel - U neemt contact met ons op en geeft uw wensen door, vervolgens komen wij met een keurig maatwerk vrijblijvend voorstel geheel aangepast aan uw wensen en eisen. Gebruik onze jaren lange ervaring in kantoormeubelen. Vraag ons om een offerte voor of meer info over de vergadertafel 14 personen. Wij leveren in heel Europa.

Onze vergadertafels zijn een speciaal ontworpen tafel voor standaard vergaderingen, conferenties, bijeenkomsten of andere vormen van groepsdiscussies. Het is meestal een grote tafel die voldoende ruimte biedt voor alle deelnemers om comfortabel te zitten en hun documenten en notities neer te leggen. 

Vergadertafels zijn vaak rechthoekig of ovaal van vorm en kunnen gemaakt zijn van verschillende materialen, zoals hout, glas, metaal of kunststof. Ze zijn meestal voorzien van een stevig tafelblad dat bestand is tegen het plaatsen van laptops, schrijfmaterialen en andere vergaderbenodigdheden. Sommige vergadertafels hebben ook ingebouwde voorzieningen, zoals elektrische aansluitingen, zodat deelnemers gemakkelijk elektronische apparaten kunnen opladen of aansluiten op audiovisuele apparatuur.

Vergadertafels variëren in grootte, afhankelijk van het beoogde gebruik en het aantal personen dat eromheen moet plaatsnemen. Ze kunnen geschikt zijn voor kleine groepen, zoals 4-6 personen, of grotere bijeenkomsten tot wel 20 personen of meer. Vergadertafels worden vaak gecombineerd met comfortabele stoelen of vergaderstoelen, zodat de deelnemers gedurende langere tijd comfortabel kunnen zitten en de vergadering effectief kunnen bijwonen. Kortom, een vergadertafel is een functioneel en centraal element in vergaderruimtes, waarbij het de deelnemers in staat stelt om te communiceren, samen te werken en belangrijke besprekingen te voeren.

 1. 12-persoons conferentietafel
 2. 12-persoons vergaderopstelling
 3. 12-persoons boardroomtafel
 4. 12-persoons overlegtafel
 5. 12-persoons meeting tafel
 6. 12-persoons samenzitbureau
 7. 12-persoons bespreektafel
 8. 12-persoons directietafel
 9. 12-persoons werktafel
 10. 12-persoons teamtafel
 11. 12-persoons raadstafel
 12. 12-persoons groepstafel