Table.T zitsta vergadertafel König + Neurath

König + Neurath Table.T König + Neurath Table.T
zitsta vergadertafel
1
zwarte vergadertafel zitsta
2
table t konig neurath
3
conferentietafel verstelbaar
4
vergadertafel verstelbaar
5
ovale vergadertafel verstelbaar
6
Tabel T tafel
7
in hoogte verstelbare conferentietafel
8
grote verstelbare vergadertafel
9
Wiesnerhager kleuren
10
konig neurath table t afmetingen
11

3000

  Garantie 2 jaar

Table.T zitsta vergadertafel van König + Neurath is een innovatieve conferentietafel die door een unieke one-touch techniek omgezet kan worden naar een statafel. Door de simpele motorische techniek en eenvoudige one-touch handeling wordt de afwisseling tussen zittend en staand vergaderen op een bijzonder gemakkelijke en snelle manier gestimuleerd. Deze afwisseling zorgt voor een betere bloedsomloop en vermindert dus eventueel mogelijke lichamelijke klachten. Ook bevordert het de creativiteit en productiviteit op de werkvloer. Table.T is voorzien van een mooi en rank T-poot frame en is verkrijgbaar in verschillende bladvormen, kleuren, materialen en bijbehorende elektra- en data-oplossingen.

 

KÖNIG + NEURATH TABLE.T TECHNISCHE eigenschappen

König + Neurath Table.T kan geleverd worden in een vaste hoogte model van 75 cm of in een variant met een innovatieve touch techniek die motorisch in hoogte verstelbaar is van 66 tot 126 cm (4-voudig geheugen met display). De vergadertafel biedt de optie om te kiezen voor uitklapbare kabelgoten en ruimte in de tafel voor een kabelklep, 3-voudige, 4-voudige of 5-voudige draaibare contactdozen. 

 

afmetingen, vormen en kleuren

Kies voor een rechthoekige, ovale of ton-vorm tafel in de diepte maten van 80 tot maximaal 120 cm en in een maximale standaard lengte van 240 cm. Voor langere tafels zijn er eind- en schakelbladen leverbaar. Het 25 mm blad is verkrijgbaar in Kunststof, Fineer of Fineer softtouch. Het frame en de toebehoren zoals bijvoorbeeld de kabelklep kunt u kiezen uit een poedercoating of structuurlak afwerking.

 

KÖNIG + NEURATH TABLE.T PRIJS
König + Neurath Table.T prijs is € 3.000,-
+31 (0)20 280 1100 voor meer informatie over de König + Neurath Table.T tafel