Renz Convo vergadertafel

Renz Convo Renz Convo
ovale vergadertafel
1
vergadertafel mat zwart onderstel
2
grote vergadertafel2
3
convo tafel renz
4
convo hout renz raadzaaltafel
5
CONVO Renz directietafel
6
Convo onderstel poot
7
Convo tafel
8
renz convo afmetingen
9

Renz Convo vergadertafel is ontworpen door Jehs + Laub.  Het A-lijn onderstel zorgt voor een luchtige en elegante uitstraling en is leverbaar in verschillende maten en afwerkingen. Maak de tafel compleet met de beschikbare kabelmanagement opties en vilt frontpanelen.

 

Convo: De Perfecte Oplossing voor Effectieve Communicatie

Communicatie is een van de belangrijkste deugden, zowel in privé- als zakelijke contexten, en vormt de basis voor economisch succes. Het Convo-conferentietafelsysteem brengt mensen samen en creëert zo kleine en grote groepsgesprekken. In vergaderingen of tijdens samenwerking zorgen de organisch afgeronde vormen van de tafelbladen ervoor dat mensen naast elkaar gaan zitten in plaats van tegenover elkaar. 

Het zijn echter de details die het geheel compleet maken: de elegante A-vormige aluminium frames zijn verkrijgbaar in verschillende maten en ontwerpen en vormen een stabiele basis voor individuele oplossingen. Met tafeldieptes variërend van 90 tot 150 cm, verschillende tafelbladvormen en oppervlakken past Convo zich flexibel aan aan de ruimte en haar eisen. Met de afgeschuinde rand toont de conferentietafel zijn verfijnde kant. De royale kabelgoot en lichte viltschermen zijn optioneel en kunnen zonder gereedschap worden bevestigd.

Of het nu gaat om een ​​enkele tafel, een uitgebalanceerde bootvorm, een open of gesloten systeem - met Convo blijft u in gesprek. Renz convo, Renz convo, Renz convo - met dit gebruiksvriendelijke systeem zorgt u ervoor dat communicatie altijd centraal staat in uw werkomgeving.

 

RENZ CONVO tafel kenmerken

  • A-lijn onderstel in verschillende breedte maten
  • Onderstel verkrijgbaar wit, antraciet of Chroom
  • Bladvormen: rechthoekig, kwart cirkel, hoekvorm, en ovaal
  • Bladen van 90 tot 150 cm diepte
  • 73 cm tafelhoogte
  • Elektra- en data-aansluitingen
  • Frontpanelen
  • Bladen in Hout en Laminaat

 

RENZ CONVO PRIJS
Renz Convo prijs is vanaf € 6.200,-
+31 (0)20 280 1100 voor meer informatie over de Renz Convo