Home | Ovale vergadertafel | ronde vergadertafel | grote vergadertafel

Ovale vergadertafel

De keuze in een ovale vergadertafel is met 200 meubelmerken enorm. Wij geloven in een persoonlijk onafhankelijk advies en dat bespaart u een hoop zoekwerk.

Het werkt heel simpel - U neemt contact met ons op en geeft uw wensen door, vervolgens komen wij met een keurig vrijblijvend voorstel 
geheel aangepast aan uw wensen en eisen.

Gebruik onze jaren lange ervaring in kantoormeubelen.
Welkom in de kantoorinrichting showroom of bij u op kantoor. Ons werkgebied in Nederland en Belgie.

 

Vergadertafels in verschillende vormen en maten. Op zoek naar vergadermeubilair of conference meubels? We hebben een breed scala aan kantoormeubilair, waaronder vergadertafels en vergaderstoelen. Wilt u een nieuwe projectmeubelen, dan bent u aan het juiste adres. Wilt u een Ovale vergadertafel of een houten eettafel. We willen u graag adviseren, want we hebben in onze collectie de beste prijs.

Op zoek naar een ovale vergadertafel?


Wij bieden diverse oplossingen voor de kantoorinrichting van uw vergadering. Zoals stapelbaar, opklapbare, op wielen, koppelbare tafels, en luxe solitaire vergadertafels.
De grootte en uitstraling van een boardroom tafel is compleet anders dan team overlegtafels. Wij adviseren u graag over projectmeubelen, om de juiste keuze te maken. Heeft u een geschikte vergadertafel gevonden, dan kunnen wij ook advies geven over de juiste vergaderstoelen. Prijzen zijn zeer divers. Bel ons en wij zullen u direct een indicatie van de prijs van de vergadertafels geven. Bekijk nu op onze website onze ovale vergadertafel.