grote vergadertafels

 

Home | grote vergadertafels | goedkope vergadertafel | inrichting vergaderruimte

Grote vergadertafels

Onze collectie grote vergadertafels is met 200 meubelmerken enorm. Wij geloven in een persoonlijk onafhankelijk advies en dat bespaart u een hoop zoekwerk. Gebruik onze jaren lange ervaring in kantoormeubelen.

Welkom in de kantoorinrichting showroom of bij u op kantoor.
Wij leveren in heel Europa.

Grote vergadertafels snel leverbaar op maat gemaakt, en diverse keuze in bladdecoren functionaliteit in alle vormen. Tafels zijn altijd geselecteerd op vorm. Als de vorm en de afmetingen bekend zijn, is een passend onderstel gekozen. Wij hebben verschillende onderstellen beschikbaar en in elke vorm, zodat u makkelijk uw eigen vergadertafel kunt bouwen. Hulp nodig? Geen probleem, De Meubelmakelaar kunt u geheel vrijblijvend adviseren. De vergadertafels, zijn mooi te presenten in een 3D ontwerp met het juiste blad, onderstel en de maatvoering voor uw vergaderkamer. 

Moderne grote vergadertafels met een elegante tafelblad. Het blad is 3 cm dik en van hoge kwaliteit melamine. Het is eenvoudig te onderhouden en anti-reflecterend. De tafel is geschikt voor 8 tot 10 personen. De brede waaier van kleuren maken deze tafel past in elke kantooromgeving. In dezelfde serie meubels zijn andere producten in dezelfde stijl en kleurstelling zijn beschikbaar als bijzettafels, balies en ladeblokken. Neem gerust contact met ons op, en bekijk onze collectie grote vergadertafels.