Home | Grote vergadertafel | ovale vergadertafel | conferentietafel

Grote vergadertafel

De keuze in een  grote vergadertafel is met 200 meubelmerken enorm. Wij geloven in een persoonlijk onafhankelijk advies en dat bespaart u een hoop zoekwerk.

Het werkt heel simpel - U neemt contact met ons op en geeft uw wensen door, vervolgens komen wij met een keurig vrijblijvend voorstel 
geheel aangepast aan uw wensen en eisen.

Gebruik onze jaren lange ervaring in kantoormeubelen.
Welkom in de kantoorinrichting showroom of bij u op kantoor. Ons werkgebied in Nederland en Belgie.

Vergadertafels zijn snel leverbaar en op maat gemaakt, in diverse keuze in bladdecoren functionaliteit in alle vormen. Tafels zijn altijd geselecteerd op vorm. Als de vormen en de afmetingen bekend zijn, is een passende onderstel binnen de kortste tijd gekozen. Wij hebben verschillende onderstellen beschikbaar en in elke vorm, zodat u makkelijk uw eigen vergadertafel kan bouwen. Hulp nodig? Geen probleem, De Meubelmakelaar adviseert u graag geheel vrijblijvend. Onze vergadertafels kunnen we gemakkelijk aanbieden met het juiste onderstel, maatvoering en kleuren. Met 3D en 2D-beelden op onze website ziet u in een oogopslag wat er te koop is.

 

Grote vergadertafels

Moderne grote vergadertafels met een elegante tafelblad. Het blad is 3 cm dik en van hoge kwaliteit melamine. Het is eenvoudig te onderhouden en anti-reflecterend. De tafel is geschikt voor 8 tot 10 personen. De brede waaier van kleuren maken deze tafel past in elke kantooromgeving. In dezelfde serie meubels zijn andere producten in dezelfde stijl en kleurstelling zijn beschikbaar als bijzettafels, balies en ladeblokken. Bekijk hier al onze grote vergadertafels.