Home | conferentietafel | grote vergadertafel | ovalen tafel

Conferentietafel

De keuze in een conferentietafel is met 200 meubelmerken enorm. Wij geloven in een persoonlijk onafhankelijk advies en dat bespaart u een hoop zoekwerk.

Het werkt heel simpel - U neemt contact met ons op en geeft uw wensen door, vervolgens komen wij met een keurig vrijblijvend voorstel 
geheel aangepast aan uw wensen en eisen.

Gebruik onze jaren lange ervaring in kantoormeubelen.
Welkom in de kantoorinrichting showroom of bij u op kantoor. Wij leveren en monteren in Nederland en België.

 

Conferentietafels en vergadertafels

Vergadertafel Design in conferentietafels vergadertafel van de meubelmakelaar heeft een moderne en elegante uitstraling.

Vergadertafel functies voor verschillende mogelijkheden van conferentie- en vergadertafels. Vergaderingen en besprekingen wordt gedaan in elk bedrijf en elke onderneming. Wat zoekt u, hoe groot is uw ruimte en wat zijn de mogelijkheden? Hier zijn een aantal vragen om u te helpen de juiste keuze:

Alleen geschikt voor interne of externe bijeenkomsten en vergaderingen? Praktisch en representatief? Hoe lang de gemiddelde bijeenkomsten en vergaderingen? Het aantal mensen, moet de conferentietafel geschikt zijn? Multifunctionele ruimte of aparte vergaderruimte? Modern of klassieke conferentietafel?

Bekijk nu onze collectie conferentietafels.