Montis meubelen Amsterdam

Montis meubelen bestellen bij een projectinrichter, dat kan. Graag geven wij u een uitgebreid advies. Wij hebben alle Montis stof- en leerstalen voor u ter beschikking, deze kunnen wij u uiteraard ook toesturen.  Bekijk hier alle modellen of kom langs in de Montis showroom in Amsterdam of Dongen. 

Wij leveren door heel Europa. Zoekt u een Montis dealer in Amsterdam? In onze showroom hebben wij vele modellen en kleurstalen voor u ter beschikking, het is handig als u ons even belt voor u komt zodat wij voldoende tijd voor u vrij kunnen maken. U bent van harte welkom.

Lees meer


Bekijk hier onze meest verkochte bank Axel - 
Montis Axel bank

 Montis Zoom IN 

Met zijn nieuwste creatie combineert Arian Brekveld de verschillende vakmanstechnieken die Montis Dongen meubelen in huis heeft en dit op een geheel nieuwe wijze.
De vernieuwende dynamische vorm voelt vertrouwd. Alleen de goede kijker wordt beloond door een samenspel van details. Want in een wereld die steeds vluchtiger wordt, vraagt Arian Brekveld ons juist om in te zoomen. Design meubels, banken, fauteuils, tafels en stoelen van de allerhoogste kwaliteit.

Chat, bel of mail met onze klantenservice voor vragen over Montis meubelen