Back Me Up Lounge Salon Montis

Montis Back Me Up Lounge Salon Montis Back Me Up Lounge Salon
montis back me up lounge stoel
1
back me up salon stoel
2
back me up salon
3
back me up lounge montis
4
montis back me up fauteuil
5
montis back me up lounge salon afmetingen
6
backmeup lounge montis
7

1420

  Garantie 2 jaar

Back Me Up Lounge en Salon zijn mooie fauteuils waarbij Arian Brekveld zijn eigen unieke stempel wilde geven aan de bekende clubfauteuil. Deze fauteuils geven je heerlijk veel ruimte voor ontspanning en tegelijkertijd door de ietwat opstaande rugleuning ook een actievere ondersteuning. De stoel is leverbaar in twee modellen: Lounge en Salon. De Salon heeft een smallere en ander soort armleuning dan de Lounge, deze armleuning is breder en geeft daardoor meer het lounge gevoel. Verkrijgbaar in vele soorten stoffen en in twee verschillende onderstellen.

  

MODELLEN BACK ME UP FAUTEUIL

De lounge stoelen zijn beide verkrijgbaar met een Aluminium geborsteld of mat zwart draaivoet of een met een onderstel in massief houten poten in Eiken: blank mat gelakt, wit geolied en zwart carbon gebeitst of in Noten hout mat gelakt. Ze hebben draaibare vloerdoppen die daardoor geschikt zijn voor zowel harde als zachte vloeren. De zitting is gemaakt van Staal en heeft No-Sag veren, de rugleuning is gemaakt van Multiplex. Zowel de zitting als rugleuning zijn bedekt met vormschuim van HR-polyurethaanschuim.

 

STOFFERING 

U kunt kiezen voor de volgende stoffering: in volledig uni stof of leer, of in duo stoffering waarbij de buitenzijde rug in stof of leer of de binnenzijde rug en de zitting in een andere stof of leer wordt uitgevoerd.

 

MONTIS BACK ME UP LOUNGE SALON PRIJS
Montis Back Me Up Lounge Salon prijs is € 1.420,-
+31 (0)20 280 1100 voor meer informatie over de Back Me Up Lounge Salon