Montis Chaplin

Montis Chaplin Montis Chaplin
montis chaplin 3
1
montis chaplin
2
montis chaplin kuipstoel
3
montis chaplin 5
4
montis chaplin 7
5
montis chaplin 6
6
montis chaplin 8
7
montis chaplin afmetingen
8

Chaplin Montis stoel is een luxe en elegante vergaderstoel en een echte klassieker. Kenmerkend is de net wat hogere zitting die zorgt voor een actieve maar tegelijkertijd comfortabele zit en de verwisselbare hoes die leverbaar is in vele mooie stof en leersoorten. Tevens is de hoes makkelijk te reinigen en doordat hij verwisselbaar is, nodigt hij uit om eens in de zoveel tijd te veranderen van kleur.  De Chaplin kan geleverd worden met een onderstel op wieltjes of met glijders voor verschillende vloeren. Wilt u nog meer comfort? Kies dan voor de variant met een verstelbare rugleuning. Bel ons voor gratis stofstalen of een offerte.

 

MONTIS CHAPLIN  details

Elegante en comfortabele eetkamer- of vergaderstoel met een verwisselbare hoes. De stoel heeft daarnaast een iets hogere zitting (47 tot 50 cm) dan een gemiddelde vergaderstoel wat zorgt voor een actievere zithouding.

Het onderstel betreft een 19 mm stalen buisframe, leverbaar in zwart of mat verchroomd en met kunststof glijders, vilt glijders of wieltjes en eventueel ook met zwenkwielen tegen een meerprijs. 

De romp is voorzien van HR-schuim en de stoffering (verwisselbare hoes) is te bestellen in stof of leer. Qua rits kunt u kiezen voor zwart, goud of zilver. 
Chaplin Flex is een variant met een flexibele en verstelbare rugleuning.
Afmetingen: b. 75 x h. 100 x d. 65 cm.

 

MONTIS CHAPLIN PRIJS
Montis Chaplin stoel prijs is € 720,-
+31 (0)20 280 1100 of mail ons als u vragen heeft over de Montis Chaplin