Montis Puk M en Puk Low fauteuil

Montis Puk Montis Puk
montis puk 7
1
montis puk 4
2
montis puk poef
3
montis puk 2
4
montis puk 8 fauteuil
5
montis puk 9
6
montis puk 5
7
montis puk 6
8
montis puk afmetingen
9

Puk fauteuil van Montis is ontworpen door Simon Pengelly in 2016 en het ontwerp is gebaseerd op de vroege relax fauteuils. De ontwerper heeft de fauteuil in een nieuw jasje gestoken waardoor hij nu zeer geschikt is voor de huidige woonkamer, directiekamer, ontvangstruimte, lobby of hotelkamer. De collectie bestaat uit twee modellen, Low en de M, waarbij er verschil zit in de rughoogte en tevens kunt u ook kiezen voor een uni of duo stoffering (rugleuning een andere kleur dan de zitting). Wilt u nog meer comfort? Bestel dan tevens de bijpassende voetensteun of poef. Bel ons voor stofstalen of een offerte.

 

MONTIS PUK stoel kenmerken

Puk M (middelhoge rugleuning) en Puk Low (lagere rugleuning). Beide stoelen zijn voorzien van een gelast metalen frame (rug- en armleuningen) en een gelast zwart gecateforeest frame.

Vervolgens is de fauteuil bekleed met polyurethaan HR-schuim die u kunt laten stofferen in leer of stof en optioneel kunt u voor een extra detail ook kiezen voor 2 knopen in de rugleuning die zowel aan de voor- als achterkant zichtbaar zijn. De zitting is tevens voorzien van een vering met no-sag veren.

Het onderstel betreft een massief houten draaivoet (houten kappen over een metalen voet), voorzien van rubber voetjes. Afwerking: notenhout, mat gelakt, of eiken, witgeolied of carbonzwart gebeitst.

De bijpassende voetensteun of poef is gemaakt van multiplex buighout en is vervolgens ook bekleed met een polyurethaan HR-schuim, onderstel hetzelfde als de fauteuils.

 

MONTIS PUK PRIJS
Montis Puk prijs is € 1.900,-
+31 (0)20 280 1100 voor meer informatie over de Montis Puk fauteuil