Montis Dim Sum fauteuil en schommelstoel

Montis Dim Sum Montis Dim Sum
montis dim sum low stoel 4
1
montis dim sum low stoel 5
2
montis dim sum low stoel 2
3
montis dim sum stoel fauteuil
4
montis dim sum stoel 2
5
montis dim sum stoel 5
6
montis dim sum stoel 3
7
montis dim sum low stoel
8
montis dim sum low stoel 3
9
montis dim sum stoel 4
10
montis dim sum fauteuil afmetingen
11

1800

  Garantie 2 jaar

 Nalevergarantie

Dim Sum stoel van Montis is een bijzonder opmerkelijke stoel. Hij is namelijk leverbaar als gewone relax fauteuil met een terugdraai mechanisme maar de bijzondere variant hierop is de schommelstoel variant. Zitten in een schommelstoel werkt ontspannend maar zorgt er ook voor dat de focus weer terug wordt gebracht. Op deze manier is deze fauteuil een geschikte stoel voor in bijvoorbeeld een open kantoor omgeving waar hij kan worden gebruikt binnen het concept van "het nieuwe werken". Pleeg een informeel overleg in deze schommelstoel of plaats hem in de loungeruimte. U heeft daarnaast keus tussen een hoge of lage rugleuning (Low), uit diverse soorten stoffen en leer en u kunt kiezen tussen een uni of duo stoffering. Kom eens langs in de showroom of bel ons voor een Montis Dim Sum offerte.

 

dim sum stoel details

Dim Sum stoel of Dim Sum Low (lage rugleuning) is leverbaar in 2 soorten onderstellen; RVS geborsteld draaivoet met terugdraai mechanisme of een schommelstoel met een houten onderstel leverbaar in Noten, mat gelakt, Eiken, wit geolied of Eiken, zwart carbon gelakt. 

Fauteuil gemaakt van een gelast metalen frame, voorzien van No-Sag veren en Polyurethaan HR-schuim zitting met een extra schuimlaag voor extra comfort.

Stof en lederen stoffering in uni kleur of duo kleuring (zitkussen en hoofdsteun kussen en andere kleur).

 

MONTIS DIM SUM PRIJS
Montis Dim Sum Low prijs is € 1.800,-
+31 (0)20 280 1100 voor meer informatie over de Montis Dim Sum