Montis Mick krukken

Montis Mick Montis Mick
montis mick barkruk
1
montis mick 3
2
montis mick 2
3
montis mick 5
4
montis mick 7
5
montis mick 6
6
montis mick 4
7
montis mick afmetingen
8

440

  Garantie 2 jaar

 Nalevergarantie

Mick kruk van Montis is een uitgebreide serie van krukken die leverbaar zijn in 3 verschillende hoogtes. Zo kunt u kiezen voor een eetkamerhoogte, een counter stool hoogte of een barkruk hoogte. De HR vormschuim zitting zorgt voor een optimaal zitcomfort en u kunt kiezen voor een lederen of stof stoffering in verschillende kleuren. Combineer de verschillende hoogtematen in uw restaurant of kantineruimte of kies voor 1 hoogtemaat voor bijvoorbeeld aan uw bar of eettafel. Vraag ons om projectinrichtingadvies of een Mick kruk offerte.

 

MONTIS MICK KRUKken details

Mick krukken serie leverbaar in de hoogtematen; eetkamerstoel (45 cm zithoogte), counter stool (63 cm zithoogte) en barkruk (80 cm zithoogte). De krukken zijn voorzien van een ø12 mm buisslede onderstel waarbij u kunt kiezen tussen een mat zwart of mat verchroomd afwerking. Tevens zijn de onderstellen voorzien van kunststof glijdoppen met vilt. 

Het frame van de kuip is gemaakt van gebogen multiplex hout, vervolgens afgewerkt met HR vormschuim zitting voor optimaal comfort en u kunt kiezen tussen stof of lederen bekleding.

 

MONTIS MICK PRIJS
Montis Mick kruk prijs is € 440,-
+31 (0)20 280 1100 voor meer informatie over de Montis Mick kruk