Klöber Mera NPR bureaustoel

Klöber Mera bureaustoel Klöber Mera bureaustoel
mera klober
1
klober mera
2
mera bureaustoel
3
klober mera bureaustoel
4
Klober bureaustoel
5
Klober Mera netweave
6
Klober kassastoel
7
Klober Mera
8
Klober Mera afmetingen
9

1200

 Voorraad

  Garantie 5 jaar

 Nalevergarantie

Klöber Mera NPR bureaustoel is door zijn zeer ruime instelling geschikt voor 99% van alle medewerkers in uw bedrijf - kantoorinrichting. Veelvuldig geadviseerd door arbodiensten, ergonomen en fysiotherapeuten omdat hij zeer ruim instelbaar is, ergonomisch, tijdloos en tegelijkertijd design uitstraalt. Doordat de NPR1813 variant simpel kan worden aangepast naar een XS of XL bureaustoel en u kunt kiezen uit diverse soorten rugleuningen en zittingen, is deze bureaustoel multifunctioneel.

Vraag een gratis proefstoel.

 

HomeKlober Ciello | Klober Connex | Klober Conwork | Klober Duera | Klober Moteo | Klober Mera

KLÖBER MERA BUREAUSTOEL DETAILS

Deze design bureaustoel heeft een punt-synchroon mechaniek om de optimale zithouding te ondersteunen. De rugleuning is gemaakt van glasvezelversterkte kunststof schaal uitgevoerd in het zwart of wit en ondersteunt de dynamische rechts-links bewegingen. De gewichtsregeling is van 45 tot 125 kilogram (140). De XL bureaustoel voor zware mensen heeft een tegendruk instelling tot 140 kg tegendruk.

Hij heeft een in hoogte verstelbare lendensteun. Het kussen van de rugleuning en zitting zijn gemakkelijk zonder gereedschap verwisselbaar waardoor de stoel een tweede leven krijgt bij slijtage of vervuiling. De Klöber Mera bureaustoel heeft een ruime kleur en stofkeuze waaronder de stoffen van Kvadrat, Gabriel en Camira gemaakt van 100% gerecycled Polyester. zeer duurzaam geproduceerd.

De neksteun van de productfamilies Mera en Connex2 wordt bij stoffering van de stoel in leer Premium Plus eveneens in de gekozen leerkleur bekleed. Bij alle andere stoffen en bij kunstleer wordt de neksteun bekleed in kunstleer skai Evida zwart. U kunt de Klober Mera ook als vergaderstoel bestellen.

 

XL bureaustoel voor zware mensen 

  • 4 cm verlengde zithoogte gasveer verstelling tot 55 cm zithoogte
  • Instelling lichaamsgewicht tot 140 kg tegendruk
  • Goed voor lange benen: de zitting is 11 cm naar voren verschuifbaar

 

Kloeber Mera Klimastuhl

De temperatuur op de kantoorwerkplek beïnvloedt de productiviteit. Hitte of kou belasten het lichaam, de productiviteit van werknemers neemt aantoonbaar af. Terwijl vrouwen het vaker koud hebben, vinden mannen het eerder te warm – vooral in de kantoortuin is het lastig consensus te bereiken over de juiste temperatuur. Met de Klöber bureaustoel ‘Klimastuhl’ ligt het instellen van de optimale temperatuur binnen de strikt persoonlijke mogelijkheden van ieder individu. Tijdens lange autoritten de stoelverwarming of ventilatie inschakelen: een comfort dat je niet wilt missen. Met de ‘Klimastuhl’ heeft Klöber dit comfort geoptimaliseerd voor dagelijks gebruik in kantooromgevingen. De verwarmingsfunctie warmt tot maximaal 37°C. Dit komt overeen met de lichaamstemperatuur van een gezond mens. 

De ventilatiefunctie voert overtollige warmte van het lichaam af en laat het vocht in de zitting voor max. 95% en in de rug voor max. 74% verdampen. De intelligente ‘gebruiksherkenning’ schakelt de klimaatfunctie automatisch energiebesparend uit zodra de gebruiker op staat.

 

Klöber mera bureaustoel prijs 

De prijs van de Kloeber Mera mer98 bureaustoel is € 570,-
De prijs van de XL bureaustoel voor zware en grote mensen is € 750,-
Graag adviseren wij u persoonlijk bij u op de werkplek (gratis) of bij ons in de klober showroom in Amsterdam.
Vraag nu een offerte en krijg direct een aanbieding met projectprijzen.

 

Functionaliteit
Puntsynchroonmechanisme - Verhouding zit-/leuningneiging 1:4 - Openingshoek van de rugleuning.
- Gewichtsinstelling - 45-125 (140) kg - Gepatenteerde snelverstelling in 12 standen, maximaal 6,6 kg per stand -
Totale traject beslaat slechts 70°, d.w.z. binnen de omvang van een handbeweging via automatische hendel.
- Synchroonblokkering, in 2 standen individueel instelbaar (0° / 16°) - Openingshoek 90°.
- Zitneiging - In te stellen zittinghelling van + 1° of - 4° (Delta 5°) Bevordert een rechte zithouding en richt de bekkenkam op - eenvoudige bediening.
- Zithoogte-gasveer verstelling 40 - 51 (55) cm - Door middel van veiligheidsgasveer.
De balie counterstoel is hoogte verstelbaar van 60 - 85cm.
- Zitdiepte 42 cm - 60 cm (64cm) PU vormschuimkussen, FCK vrij schuim - Schuimdichtheid 60 kg/m³ - De zitting kan worden verwisseld.
- Lendensteun - mer99 / mer98: Lendensteun in hoogte verstelbaar 9 cm.
- Neksteun - mer99 / mer95 / mer89: Bekleding in zwart leer - In hoogte verstelbaar 9 cm en traploos 30° draaibaar - Perfecte aanpassing aan vorm en positie van het hoofd, dus geen drukplekken.
-Wielen - Gewichtsafhankelijke geremde wielen - Kunststof zwart, harde wielen voor vloerbedekking, Ø 50 mm.


Rugleuning - klober mer99 / mer98 - 59 cm.
Zelfdragende, glasvezelversterkte kunststof schaal, zwart of wit-grijs (RAL 7035), laat dynamische rechts-links bewegingen toe, 35 mm PU-vormschuim vulling, cfk-vrij geschuimd, met ergonomische omtrek
- Schuimdichtheid 60 kg/m³ - Clip-bekleding - mer95 / mer94: 59 cm
- Volledig beklede rugleuning met PU-snijschuimkussen 10 mm, cfk-vrij geschuimd, op flexibel elastisch netmateriaal
- De uiterst elastische gordelstructuur (van kruiselings verlopende banden) met verschillende elasticiteiten zorgt voor een hoog ondersteunend comfort van het bovenlichaam.
- Zelfdragend, glasvezelversterkt kunststof frame met ingespoten kunststof netbespanning in zwart of wit-grijs (RAL 7035), 
maakt dynamische rechts-links-bewegingen mogelijk.

 

Lendensteun 
9 cm in hoogte verstelbare lendensteun past de rugleuning probleemloos aan verschillende ruglengtes aan,
2 cm in diepte verstelbaar, i
n diepte naar voren beweegbaar.

 

Armleuningen
-MF-armsupports gepolijst 356911,5 cm in hoogte verstelbaar, armsteunen in de breedte elk 5 (+3) cm verstelbaar (verstelbereik 16 cm), horizontaal (naar voren) 8 cm verstelbaar, 30° naar rechts /links zwenkbaar, instelling in de gekozen stand vergrendelbaar.

-4F-armleuningen zwart 3557 11 cm in hoogte verstelbaar, armsteun in breedte elk 2,5 (+3) cm verstelbaar (11 cm verstelbereik), in diepte (naar voren) 5 cm verstelbaar; 30° naar rechts/links zwenkbaar. Een XS-XL stoel krijgt alleen in combinatie met de MF-armsupport het NPR 1813-certificaat.
-MF-armsupports zwart 356711,5 cm in hoogte verstelbaar, armsteunen in de breedte elk 5 (+3) cm verstelbaar (verstelbereik 16 cm), horizontaal (naar voren) 8 cm verstelbaar, 30° naar rechts /links zwenkbaar, instelling in de gekozen stand vergrendelbaar.

Normen en certificaten
GS-keurmerk van TÜV Rheinland LGA Products GmbH / DIN EN 1335 / DIN 4551 
Ergonomiecertificaat van LGA Neurenberg (ergonomie gekeurd), Greenguard-certificering - FACTS testoordeel „zeer goed“
Garantietermijn - 5 jaar garantie

Mera78 NPR 1813
Standaard met: synchronemechanisme met snelverstelling van de tegendruk, in twee standen te blokkeren, zitneiging 0 of -4 graden, hoogteverstelbare lendensteun.

3102 Zachte wielen 50mm
3203 Kruisvoet alu gepolijst
3310 Zithoogte 41-55 cm
3567 MF armsupports alu zwart gelakt
3750 Basiszitting
3961 Zit- en rugschaal delen zwart
3817 Hoogteverstelbare lendesteun ook in diepte te verstellen
3917 gereedschapsloze breedteverstelling armleggers
Bekleding Camira ERA 0422 (prijsgroep 4)


Vraag ons om een gratis proefstoel of offerte van de Kloeber Mera bureaustoel