Klöber Duera ergonomische bureaustoel

Klöber Duera Klöber Duera
klober duera 5
1
klober duera 8
2
klober duera 6
3
klober duera 4
4
klober duera netweave bureaustoel
5
klober duera zware mensen
6
klober duera 7
7
klober duera 24uurs
8
klober duera
9
klober duera 24uurs 3
10
klober duera 24uurs bureaustoel hoofdsteun
11
klober duera bezoekersstoel 4
12
klober duera bezoekersstoel 3
13
klober duera bezoekersstoel 2
14
klober duera bezoekersstoel
15
klober duera 13
16
klober duera 10
17
klober duera 11
18
klober duera 12
19
klober duera 14
20
klober duera 16
21
klober duera 15
22
klober duera 9
23

1050

  Garantie 5 jaar

 Nalevergarantie

Duera bureaustoel van het merk Klöber biedt ergonomie en comfort samen door middel van 3 verschillende varianten. Deze collectie bestaat namelijk uit een standaard bureaustoel, een XS of XL kantoorstoel geschikt voor de kleinere of juist langere personen, en de 24-uurs stoel die geschikt is voor langdurige werkzaamheden. Alle drie de modellen zijn voorzien van de belangrijkste ergonomische functies, maar nog kenmerkender is het intuïtief bedienen van deze stoel. Dit maakt het nog makkelijker om de bureaustoel geheel aan te passen aan de gebruiker zodat deze zo comfortabel mogelijk zit, geen lichaamsklachten krijgt en zijn concentratie behoudt. Deze kantoorstoelen zijn leverbaar in diverse soorten stof, leder, mesh en ook qua onderstellen kunt u kiezen tussen verschillende afwerkingen. Bel ons voor een gratis Duera proefstoel.

Klober Ciello
Klober Connex
Klober Conwork
Klober Duera
Klober Moteo
Klober Mera

klöber duera product informatie

 Duera is leverbaar als standaard bureaustoel, XS of XL en als 24-uurs stoel. U kunt kiezen tussen verschillende soorten stof en leder en eventueel een mesh rugleuning uitvoering, bekijk hiervoor de kleurenbrochure.

De zitting is voorzien van uit pocketverenkern of met lucht gevulde celligence®-kussen. De stoel heeft een eenvoudige gepatenteerde instelling op het lichaamsgewicht en perfect uitgebalanceerde synchroonbeweging van zitting en rug, een 11 cm in hoogte verstelbare lendensteun en een traploos instelbare zittinghelling brengt de wervelkolom in zijn natuurlijke S-vorm. 

De standaard uitvoeringen kunnen een belast worden van 45 tot 125 kilogram  maar er is ook een variant tot 150 kilogram. De stoel heeft een zithoogte verstelling van 41 tot 50 centimeter (veiligheid gasveer), een zitdiepte 42 centimeter, 55 mm PU voorgevormd schuimkussen en een rugleuning van 60 centimeter.

Het frame is gemaakt van glasvezel en zwart kunststof en het kruisvoet onderstel is leverbaar in zwart kunststof, aluminium of gepolijst en is voorzien van kunststof harde wielen voor vloerbedekking maar is optioneel ook leverbaar met andere wielen.

3D armleuningen eventueel met opdekstoffering, optioneel een in 7 cm hoogte verstelbare neksteun in stof of leer.

Bijpassende bezoekersstoel of vergaderstoel met een slede onderstel is ook leverbaar.

 

KLÖBER DUERA KANTOORSTOEL PRIJS
Klöber Duera bureaustoel prijs is € 1.050,-
+31(0)20 280 1100 voor meer informatie over de Klöber Duera