Klöber Ciello bureaustoel

Klöber Ciello Klöber Ciello
kloeber ciello 5
1
kloeber ciello 7
2
kloeber ciello 6
3
kloeber ciello 3
4
kloeber ciello 2
5
kloeber ciello luxe bureaustoel hoofdsteun
6
kloeber ciello 4
7
kloeber ciello kruisvoet vergaderstoel hogerug
8
kloeber ciello vergaderstoel 2
9
kloebel ciello met wielen
10
kloeber ciello slede stapelbaar
11
kloeber ciello vergaderstoel 4
12
kloeber ciello 10
13
kloeber ciello 15
14
kloeber ciello 14
15
kloeber ciello 12
16
kloeber ciello 13
17
kloeber ciello 11
18
klober ciello vergaderstoel wit
19
klober ciello vergaderstoel wit 2
20

1430

  Garantie 5 jaar

 Nalevergarantie

Ciello bureaustoel van Klöber kan gebruikt worden als een standaard bureaustoel met ergonomische opties of als luxere directiestoel voor optimaal comfort. Deze kantoorstoel is éen van de eerste stoelen die gestoffeerd is met een DLX® duo-latex-stoffering en hiermee is de bureaustoel vrij uniek. Daarnaast heeft de stoel een vormschuim in het midden van de rugleuning waardoor er een optimale bloedsomloop wordt gestimuleerd en er zo comfortabel gewerkt kan worden op kantoor. De bureaustoel is te bestellen in drie verschillende soorten rughoogten en de stoel is voorzien van de belangrijkste ergonomische opties. Ook is deze stoel leverbaar als bijpassende vergaderstoel of conferentiestoel.

Winnaar van de Red Dot Design award.

Klober Ciello
Klober Connex
Klober Conwork
Klober Duera
Klober Moteo
Klober Mera

klöber ciello bureaustoel informatie

De zithoogte van de stoel is instelbaar van 40 tot 51 centimeter maar optioneel ook te bestellen in een variant die hoogte instelbaar is van 46 tot 60 centimeter. De zitdiepte is 45 centimeter en de aluminium rugleuning hoogte is leverbaar in 53, 65 of 70 centimeter hoog. Tevens is er in de rugleuning  een verstelbare lendensteun geïntegreerde en de openingshoek van de rugleuning is 28°.

Het onderstel is een zwart kunststof kruisvoet, eventueel tegen een meerprijs leverbaar in een aluminium of gepolijst kruisvoet. Standaard is het onderstel voorzien van Ø 65 mm harde wielen voor het tapijt, wielen voor harde vloeren en verchroomde wielen op aanvraag. 

De kantoorstoel is voorzien van een puntsynchroonmechanisme en en synchroonblokkering in 3 standen individueel instelbaar (0° / 16° / 28°). De stoel kan worden geleverd zonder armleuningen en indien er wel wordt gekozen voor armleuningen en zijn deze standaard in het zwart en optioneel met lederen opdek.

De directiestoel is eventueel ook leverbaar met een hoogte verstelbare (5cm) neksteun.

Voorzien van: GS-keurmerk van LGA Neurenberg / DIN EN 1335 / DIN 4551, ergonomiecertificaat van LGA Neurenberg (ergonomie gekeurd), ANSI / BIFMA X 5.1 gekeurd, greenguard-certificering en is genomineerd voor de designprijs van Duitsland

 

KLÖBER CIELLO BUREAUSTOEL PRIJS
Klöber Ciello prijs is € 1.430,-
+31 (0)20 280 1100 voor meer informatie over de Klöber Ciello