Voortman Kantoormeubelen 

Voortman kantoormeubelen showroom. Graag maken wij voor u vrijblijvend een inrichtingsvoorstel of offerte. Wij hebben een showroom en een eigen service- en montageteam.
Bel ons enthousiaste team en u krijg een professioneel vrijblijvend advies. Van een enkele  zit sta bureau tot een compleet verzorgde inrichting. 

Al meer dan 20 jaar ervaring - u kunt bij ons echte service verwachten.

Lees meer

Voortman kantoormeubelen

Duurzaam ondernemen is integraal onderdeel van onze bedrijfsvoering, het is onze tweede natuur. Gefocust zijn op de toekomst, uiteraard met het vizier op continuïteit. Maar vooral aandacht voor klanten, medewerkers, leveranciers, overige partners, de samenleving. Verantwoord omgaan met onze leefomgeving is hierbij vanzelfsprekend. Een goede balans weten te vinden tussen rendement, mensen en milieu. In onze visie is dit maatwerk.  Duurzaamheid begint bij het ontwerp van producten. Door tijdloos design, hoge functionaliteit en uitstekende kwaliteit kunnen onze producten langdurig gebruikt en eventueel hergebruikt worden. Zorgvuldig gebruik van grondstoffen en het voorkomen van verspilling van energie is binnen onze geautomatiseerde productie een permanente opdracht. Download duurzaamheidsverslag 2018

Zeggen wat je doet en doen wat je zegt is verankerd in ons managementsysteem. Voortman Kantoormeubelen BV is gecertificeerd volgens de internationale kwaliteitsnorm NEN-EN-ISO 9001:2015 en milieunorm NEN-EN-ISO 14001:2015. Voor ons duurzaamheidsbeleid hanteren wij NEN-ISO 26000:2010.

Het fundament van goed samenwerken en eerlijk zakendoen is integriteit. Dit gaat verder dan alleen maar naleven van regels. Het vraagt om voortdurende aandacht hebben voor ethische waarden en duurzaam handelen. Wij verwachten niet alleen van onze medewerkers een dergelijke houding, maar ook van onze zakenpartners. Voortman is een familiebedrijf met een platte organisatiestructuur en informele omgangsvormen. Wij zijn ons ervan bewust dat het succes van Voortman berust op de competentie en de betrokkenheid van onze werknemers. Wij vinden het belangrijk dat medewerkers trots zijn op hun werk. Respectvol met elkaar omgaan staat hierbij centraal. Iedere medewerker moet op een prettige manier binnen de organisatie kunnen werken. Hiertoe bieden wij onze medewerkers een gezonde, schone werkomgeving, in- en externe opleidingsmogelijkheden, een goed beloningsysteem en dito secundaire arbeidsvoorwaarden.