Voortman Triple Zit-Sta bureau

Voortman Triple Voortman Triple
h poot bureau 3persoons
1
drie persoons werkplek zit sta
2
callcenter bureau verstelbaar
3
zit sta bureau akoestisch
4
zitstabureau voortman
5
callcentre zitsta bureau
6
voortman blad lakkleuren
7
voortman triple afmetingen
8

Voortman Triple Zit-Sta bureau vervult een behoefte in de hedendaagse kantooromgevingen; namelijk flexibele werkplekken die gemakkelijk in hoogte verstelbaar zijn, zonder poespas en van huiselijke organische vorm. De Triple collectie is een duidelijk alternatief op de standaard recht-toe-recht-aan bureaus en dat maakt hem vernieuwend. Het unieke kenmerk aan de Triple is het 120 ̊ hoekblad en de organisch gevormde aanzitzijde. De bijbehorende accessoires zoals kabelmanagement opties en akoestisch bureauscherm zorgen voor rust en privacy en maken de werkplek compleet. Leverbaar in verschillende onderstellen, kleuren en afwerkingen.

Home Voortman | Voortman Hi Tee zit-sta | Hi Tee vierpoot | Hi Tee Duo | Hi Tee ladeblok poot | Hi Tee Triple

 

zit-sta bureau triple uitvoeringen

Zit-Sta bureau Triple kan worden uitgevoerd in een variant met een wangpoot onderstel die zorgt voor een rustige uitstraling, of met een H-poot onderstel die zorgt een voor een meer luchtige en transparante uitstraling. Het onderstel is afgewerkt met lak, hierbij kunt kiezen uit de kleuren;  RAL 9016, Aluminium metallic 06, Donkergrijs metallic 17 en Diepzwart 05. Het blad is verkrijgbaar in verschillende decors, bekijk hiervoor de brochure of afbeelding.

 

triple bureau hoogte verstelling

Triple bureau heeft een hoogte verstelling van 65 tot 130 cm, conform NPR 1813 norm en heeft een verstelsnelheid van 45 mm/sec. U kunt kiezen uit de volgende hoogte verstelling opties; standaard simpelen hoog-laag bediening, display met een hoogte aanduiding en 4 geheugenstanden in het blad of u kunt kiezen voor een bediening met hoogte aanduiding en 4 geheugenstanden aan het blad. Bel ons voor advies.

 

kabelmanagement zit-sta bureau

Kabelmanagement voor een zit-sta bureau kan georganiseerd worden op verschillende manieren en creëert een georganiseerde werkplek. De Triple kan geleverd worden met een kabelaorta, een kabelgoot, centrale kabelkolom, kabelslurf of kabelboom. 

 

VOORTMAN TRIPLE PRIJS
Voortman Triple prijs is op aanvraag.
Wij leveren door de gehele Benelux.
+31(0)20 280 1100 voor meer informatie over de Voortman Triple