Satelliet horeca meubelen

Wij zijn een intermediair in horecameubelen een onafhankelijke importeur met een zeer ruime collectie.

Lees meer

Satelliet horeca meubilair bel ons voor de best deal +31 (0)20 280 1100 
Welkom in de showroom - Bel eerst even voor een afspraak.

 

Home  - Satelliet meubelen - Soho bank - Cave bank

Wij zijn een Satelliet meubelen partner en leveren vaak aan de eindgebruiker en intermediair zoals interieurbouwers - Best deal.
Vraag ook een offerte aan. 

Buitenmeubelen outdoor en indoor voor het bedrijfsrestaurant.
Een zeer ruime meubelcollectie, de gestoffeerde stoelen, banken en treinbanken kunnen worden uitgevoerd in diverse kleuren.
Hospitality meubilair | wij zorgen voor beleving en leveren functioneel horecameubilair en bedrijfsmeubelen

4 showrooms in Nederland. Anno 2014 heeft Satelliet 4 inspirerende showrooms in Nederland. In Breda staat het hoofdkantoor. U vindt hier een uitgebreide showroom met meer dan 3.500 m2 inspiratie. In Amsterdam treft u ons in goed gezelschap van diverse partners uit onze branche op de Horecawerf. In het noorden kunt u rekenen op een gastvrij onthaal in Dalfsen. Tenslotte hebben wij in het Teaching Hotel Château Bethlehem te Maastricht een inspirerende, conceptuele showroom ingericht waar u op afspraak een bezoek kunt brengen.

In 2000 opende Satelliet Meubelen het Satelliet Logistiek Centrum te Rijen. Dit 10.000 m2 grote magazijn verruimt de mogelijkheden van het logistieke proces en maakt de overslag van een flinke voorraad mogelijk. Zo kan Satelliet de vraag van haar klanten naar een brede collectie en snelle levering optimaal beantwoorden. Satelliet meubelen.