Satelliet Clubhouse akoestische units

Satelliet Clubhouse Satelliet Clubhouse
clubhouse satelliet meubelen
1
salontafel gouden pootjes2
2
clubhouse satelliet
3
satelliet clubhouse modellen
4
clubhouse satelliet modellen
5
satelliet clubhouse afmetingen
6
akoestische pod kantineruimte min
7

  GARANTIE 2 JAAR

8000

Satelliet Clubhouse creëert een oase van rust in een gehorige projectruimte of rumoerig kantoor. De dikke gestoffeerde overlegunit zorgt voor een hoge akoestische demping. Configureer deze stiltebox zelf geheel naar het gewenste aantal zitplaatsen. Standaard is hij leverbaar in een afmeting geschikt voor 2 tot maximaal 6 personen (onderdelen van 80 cm diepte die aan elkaar gekoppeld worden tot maximaal 240 cm diepte). De unit is gemaakt van duurzaam gecertificeerd PEFC hout en de stoffering is leverbaar in vele verschillende kleuren. Optioneel kunt u kiezen voor verlichting, elektrificatie, een beeldscherm en eventueel HPL afwerking voor de sokkels. Wij hebben jarenlang ervaring met het uitvoeren van akoestische oplossingen, bel ons voor advies.

 

CLUBHOUSE satelliet materialen kleuren

Clubhouse Satelliet heeft een PEFC Egger houten frame in een antraciet kleur. De sokkels kunnen eventueel worden afgewerkt met een HPL laag. De vloer is belegd met Linoleum en heeft een hoogte van 10 cm. De stoffering is mogelijk in diverse akoestisch dempende stoffen en kleuren, bel ons even voor advies en materiaalstalen. Optioneel met verlichting en elektra-aansluiting.

Afmetingen: in breedte en diepte units van 80 cm. De kleinste variant is 80 cm diep en is geschikt voor 2 personen, de grootste variant is 240 cm diep en is geschikt voor 6 personen. De totale hoogte is 220 cm, de zithoogte: 47 cm, zithoogte 46 cm en de totale diepte is 70 cm. Eventueel is maatwerk op aanvraag mogelijk.

 

SATELLIET CLUBHOUSE PRIJS
Satelliet Clubhouse prijs is € 8.000,-
+31 (0)20 280 1100 voor meer informatie over de Satelliet Clubhouse