Nova Wood High Narbutas

Narbutas Nova Wood High Narbutas Nova Wood High
nova wood high narbutas
1
narbutas nova wood high
2
nova wood high
3
tafel staandvergaderen
4
narbutas nova wood high detail
5
narbutas nova wood modellen
6
narbutas nova wood high onderstel
7
narbutas nova wood tafel tafelblad Electrificatie
8
nova wood high kleuren
9
narbutas nova wood high afmetingen
10

920

  Garantie 2 jaar

Narbutas Nova Wood High nodigt men uit tot fijne informele vergadersessies, interactieve staand overleggen en gewoon lekker lunchen in een hedendaagse hybride werkomgeving. De huiselijke materialen spreken gezelligheid en hierdoor wordt vergaderen direct een stuk aangenamer. U kunt kiezen voor een hoogte van 90 of 105 cm en voor een blad met scherpe of afgeronde randen. Uiteraard kunt u ook kiezen uit verschillende kleuren en materialen, van Melamine tot aan Fenix en massief hout, bekijk de kleurenafbeelding.

 

specificaties nova high wood narbutas

Deze statafel heeft stalen buisframe constructie en een 4-poot onderstel met voetensteun in duurzaam massief Essenhout met lak en beits afwerking. Het blad is leverbaar in 25 mm MFC Melamine met een 2 mm ABS rand, 26 mm MDF met HPL laag en er zit 10 mm ruimte tussen de poten en het blad. De aflopende randen kunnen gelakt worden in het zwart of in het wit.

Voorzien van kunststof voetjes met hoogteverstelling (+10 mm) en optioneel kunt u kiezen voor elektra- en datamanagement geïntegreerd in het blad. 

 

NOVA WOOD HIGH PRIJS
Leverbaar vanaf € 920,-
+31 (0)20 280 1100 voor meer informatie over de Nova Wood High Narbutas