Klaptafel lichtgewicht en stapelbaar

Casala Pliana Casala Pliana
zwarte tafel inklapbaar
1
hospitality tafel chroom
2
restaurant tafel stapelbaar
3
klaptafel lichtgewicht
4
stapelbare tafel
5
zwarte houten vergadertafel
6
inklapbare collegatafel
7
pliana tafel
8
casala kleuren
9
casala pliana afmetingen
10

550

  Garantie 2 jaar

Klaptafel lichtgewicht en stapelbaar door middel van één simpele handeling en door slechts één persoon, dat is de Casala Pliana tafel! Gebruik hem als collegetafel wanneer u hem door koppelt of als vergadertafel. Door een bijzonder gemakkelijk klapmechanisme heeft u slechts één paar handen nodig en heeft u geen last van onbedoelde in- en uitklappende poten. Een ander bijzonder kenmerk is de stapelbaarheid tot maar liefst 15 tafels! U kunt hier tevens een bijbehorende stapelwagen voor bijbestellen.

 

casala pliana klaptafel uitvoeringen

Klaptafel Pliana modellen verschillen vooral qua onderstel en blad. Zo is hij verkrijgbaar in een rond buisframe onderstel Ø 32x2mm of rechthoekig. Kies voor het onderstel uit (mat) chroom of poedercoating afwerking. Het blad is uitvoerbaar in 21 mm HPL in de standaard Casala kleuren (zie afbeelding of kleurenbrochure), of in 22 mm wit of Eiken Melamine. Standaard hebben de poten slijtvaste POM glijders. Er zijn verschillende rechthoekige afmetingen leverbaar en de tafelhoogte is 74 cm. Pliana is een duurzaam product, Casala Circular Fingerprint; Pliana is vervaardigd uit spaanplaat dat voor 85% bestaat uit gerecycled materiaal en het frame bevat voor 35% gerecycled materiaal.

 

klaptafel opties

Klaptafel opties zijn extra toevoegingen aan de tafel die u tegen meerprijs kunt bijbestellen. Voor collegezalen en seminarruimtes kunt u bijvoorbeeld kiezen voor frontpanelen en gemakkelijke click catch tafelverbinding. Ook kunt u kiezen voor verzonken wielen en een blad met afgeronde hoeken, Vilt glijders of glijders met wiel.

 

CASALA PLIANA PRIJS
Casala Pliana prijs is € 550,-
+31(0)20 280 1100 voor meer informatie over de Casala Pliana