Velours vergaderstoel Zuiver Brit

Zuiver Brit Zuiver Brit
suede armstoel stalen onderstel
1
oudroze stoel
2
leren armstoel stalen onderstel
3
cognac leren armstoel
4
velourse barstool
5
zwarte leren barkruk zuiver
6
zuiver brit
7
vergaderstoel suede kleur
8
counterstool velours
9
zuiver brit afmetingen
10

€   Op aanvraag

  Garantie 2 jaar

Velours vergaderstoel Zuiver Brit creëert een luxe en rijke uitstraling door de Velvet achtige stoffering en de schuin oplopende armleuningen. De combinatie met het stalen onderstel zorgt echter weer voor een stoere en industriële touch waardoor hij vrijwel in elke ruimte te plaatsen is. Liever een andere stof? De Brit is ook verkrijgbaar in lederen bekleding. Liever iets hoger zitten voor informeel vergaderen of overleg? Kies dan voor de barkruk/counter stool variant.

 

ZUIVER BRIT stoel kenmerken

Zuiver Brit stoel heeft een multiplex zitschaal die bedekt is met PU-schuim en een velours look stof van 100& polyester en 30.000 Martindale (slijtvastheid). het stalen onderstel is bedekt met een zwarte poedercoating. Ook kunt u kiezen voor lederen bekleding (Vintage PU-leerstof (50% PU en 50% PVC), bekijk hiervoor de brochure. De afmetingen van de stoel zijn 59 x 62 x 79 x 46,5 cm (breedte x diepte x hoogte x zithoogte), de hoogte van de armleuningen is 60 cm.  

 

BRIT COUNTER STOOL barkruk

Brit counter stool barkruk barkruk heeft een zithoogte van een counter stool, dit is iets lager dan een barkruk. De barstool heeft een ietwat lagere rugleuning dan de armstoel en hetzelfde stalen onderstel, PU-schuim en dezelfde stoffering mogelijkheden. De afmetingen van de barkruk zijn; 57 x 54 x 91,5 x 67,5 cm. 

 

ZUIVER BRIT PRIJS
Zuiver Brit prijs is € 250,-
+31 (0)20 280 1100 voor meer informatie over de Zuiver Brit