Crassevig Elba stoel

Crassevig Elba Crassevig Elba
crassevig elba stoel 5
1
crassevig elba houtstoel
2
crassevig elba stoel 7
3
crassevig elba stoel 8
4
crassevig elba stoel 6 4-poot
5
crassevig elba stoel 9 kruisvoet
6
crassevig elba stoel
7
vergaderstoel stof wielen
8
crassevig elba stoel 10
9
crassevig elba stoel 2
10
crassevig elba stoel 3
11
crassevig elba afmetingen
12

  GARANTIE 2 JAAR

 NALEVERGARANTIE

560

Crassevig Elba stoel is een nieuwe vergaderstoel, bezoekersstoel of bureaustoel van Crassevig. De collectie bestaat uit maar liefst 5 verschillende onderstellen modellen en u kunt kiezen tussen een stoel zonder of met armleuningen. De vergaderstoel biedt extra comfort door het model met een hoogte verstelling op wieltjes en die draaibaar is, ideaal voor lang vergaderen in de vergaderkamer. De collectie is leverbaar in meerdere soorten stoffen of leder, vraag ons naar gratis stofstalen.

 

crassevig elba vergaderstoel details

Elba stoel is te bestellen in vijf verschillende onderstellen. U kunt hierbij kiezen tussen een 4-poot onderstel in staal of hout, kruispoot staal of hout (draaibaar) of een stervoet op wielen die tevens hoogte verstelbaar en draaibaar is. Het houten onderstel is leverbaar in 3 soorten kleuren en het staal is leverbaar in 2 soorten afwerkingen, vraag ons naar de mogelijkheden.

Kies voor een variant zonder of met armleuningen. Bijpassende glijders voor verschillende ondergronden leverbaar. De modellen verschillen in afmetingen, bekijk hiervoor de brochure.

 

CRASSEVIG ELBA PRIJS
Crassevig Elba prijs is € 560,-
+31 (0)20 280 1100 voor gratis interieuradvies en vraag om een Crassevig Elba offerte