Casala Parker stoelen

Casala Parker Casala Parker
casala parker stoel kruisvoet onderstel
1
casala parker stoel hogerug
2
kuipstoel draaibaar
3
vergaderstoel op wielen casala
4
parker casala
5
casala parker slede onderstel
6
casala parker stoel 4 poot
7
casala parker stoel
8
casala parker stoel houtstoel
9
casala parker stoel 7
10
casala parker stoel slede onderstel
11
casala parker wachtbank traversebank
12
casala parker 10
13
casala parker 19
14
casala parker boardroomstoel
15
casala parker restaurantstoel
16
casala parker 16
17
casala parker modellen
18
casala parker afmetingen
19

960

  Garantie 2 jaar

 Nalevergarantie

Parker stoel van Casala is een collectie bestaande uit 30 verschillende varianten die op diverse manieren ingezet kunnen worden. Zo wordt hij gebruikt als vergaderstoel, eetkamerstoel, bureaustoel of zelfs als wachtbank in de wachtruimte. Ze verschillen onderling qua onderstel, rughoogte en materiaalgebruik. Kies bijvoorbeeld voor een variant met een chromen kruisvoet onderstel voor in uw overlegruimte, kies voor een houten slede onderstel voor aan de eettafel of kies voor een stervoet onderstel op wielen model voor aan uw bureau. De collectie heeft een de German Design Award gewonnen met betrekking tod kwaliteit, ontwerp oplossingen en design. Advies nodig? Bel ons gerust voor gratis stof en materiaalstalen of een prijs offerte.

 

PARKER II, III, IV, V EN VI kenmerken

Alle modellen zijn standaard voorzien van vormschuim en kunnen tegen meerprijs geleverd worden met brandvertragend CMHR vormschuim.

Casala Parker II is leverbaar als lounge stoel of als stoel met een actieve zit en heeft een massief Beukenhout onderstel (tegen een meerprijs is Eikenhout ook mogelijk). Voorzien van metalen glijders (of tegen meerprijs vilt en kunststof glijders). Dit model is leverbaar in een standaard rughoogte of met hoofdsteun.

Parker III heeft een 4-poots onderstel ( buisframe Ø 25 mm gepoedercoat in standaard Casala kleuren, ook mogelijk in chroom of mat chroom tegen meerprijs) of slede onderstel (draadstaal variant onderstel van Ø 13 mm gelakt), is leverbaar als vergaderstoel of lounge stoel. Deze stoel heeft metalen glijders (of tegen een meerprijs leverbaar met vilt of kunststof glijders.

Casala parker IV heeft een slede onderstel of een kruispoot onderstel (vlakstaal gepolijst en hoogglans verchroomd) en is voorzien van een hoogteverstelling. Dit model heeft standaard kunststof glijders, is draaibaar en tegen een meeprijs is hij ook leverbaar met een terugneigmechanisme.

Parker V is een variant met een kolomvoet onderstel van 45x45 cm staal met edelstaal bescherming gepolijst en kunststof glijders. Tegen een meerprijs kunt u ook deze stoel bestellen met een terugdraaimechanisme. 

Casala Parker VI heeft aan aluminium gepolijst kruisvoet onderstel of een stervoet onderstel met onbelast en geremde wielen (tegen een meerprijs kunt u kiezen voor een onderstel gepoedercoat in standaard Casala kleuren). Deze stoel heeft een zithoogte verstelling van 44 tot 52 cm en is draaibaar, optioneel tegen meerprijs leverbaar met een neigbaar mechanisme.

Parker Traverse wachtbank buis Ø 32 mm onderstel, leverbaar in Casala poedercoating kleur afwerkingen. Voorzien van een tafelblad: SCL rand B 45 x 45 cm in standaard Casala kleuren en kunststof glijders die in hoogte justeerbaar zijn. Optioneel kunt u ook kiezen voor een onderstel in chroom of mat chroom, hoekframe van 90 graden zonder tafelblad, een koppelelement exclusief schaal, vloerbevestiging, wandafstandhouder in het zwart en een verbindingstuk voor rug-aan-rug opstelling.

 

CASALA PARKER PRIJS
Casala Parker prijs is € 960,-
+31 (0)20 280 1100 voor meer informatie over de Casala Parker