Casala Noa stoel

Casala Noa Casala Noa
casala noa 3
1
casala noa 1 hout Stapelbare stoel
2
casala noa 4 wood
3
casala noa stoel
4
casala noa 10
5
casala noa 2 koppelbaar
6
casala noa zaal stoel schrijfblad
7
casala noa wachtbank traversebank
8
casala noa 8
9
casala noa barkruk
10
casala noa 15
11
casala noa 5
12
casala noa 13
13
casala noa 12
14
Noa met schrijf blad
15
casala noa kleuren
16
csala noa afmetingen
17

200

  Garantie 2 jaar

 Nalevergarantie

Casala Noa stoel, gebruik hem als kantinestoel, zaalstoel, collegestoel of eetstoel. Deze stoel is multi inzetbaar en is te bestellen in meerdere soorten varianten. Hij kan geleverd worden in melamine, eventueel met opdekstoffering op alleen de zitting of ook de rugleuning, met of zonder armleuningen, of als bijpassende barkruk in 2 varianten en als wachtbank. Deze zaalstoel is daarnaast ook stapelbaar en koppelbaar, ideaal als er snel veel zitruimte gecreëerd moet worden. Vraag ons naar een gratis proefstoel of bel ons voor een Noa offerte.

 

CASALA NOA stoel productinformatie

Stapelbare (tot 30 stuks op een transportwagen en met stapelbescherming) en koppelbare stoel, leverbaar in Melamine of hout gebeitst en voorzien van epoxy buis onderstel van 18 millimeter (4-poots met kunststof glijders). De stoffering kan geleverd worden in stof of leder. 

Optioneel kunt u kiezen voor glans chroom afwerking, metalen of vilt glijdoppen, uitschuifbare koppeling, melamine afwerking in duo kleuren, kuip met foampress, handgreep, transport of steekwagen en een schrijfblad

Bijpassende bakruk en wachtbank ook in dezelfde collectie.

 

CASALA NOA STOEL PRIJS
Casala Noa prijs is € 200,-
+31 (0)20 280 1100 voor meer informatie over de Casala Noa stoel