Arco Close

Arco Close Arco Close
vergaderstoel slede
1
arco close hout kuip
2
velvet kuipstoel 4-poot
3
arco close houtstoel
4
sle de stoel
5
close op wielen bureaustoel
6
arco close barkruk 2
7
arco close fauteuil
8
arco close fauteuil 3
9
Marco close treinbank bench laag
10
wachtbank gestoffeerd
11
arco close stoel 10
12
arco close stoel 11
13
arco close bench
14
arco close barkruk
15
arco close collectie afmetingen
16

500

  Garantie 2 jaar

 Nalevergarantie

Close stoel van Arco kan geplaatst worden in vrijwel elke ruimte. Deze collectie bestaat namelijk uit vele verschillende varianten waarbij elk model weer op een andere manier als zitmeubel kan dienen. Zo kunt u hem plaatsen als vergaderstoel in de vergaderkamer, als bureaustoel voor op kantoor, als fauteuil voor in de loungeruimte of woonkamer, als barkruk voor in de kantineruimte of restaurant en ook is er een bench voor aan de eettafel, voor in de wachtruimte of andere openbare ruimte. Kies daarnaast uit vele mooie stoffen en leer, bijvoorbeeld voor een mooie Velours stof. Vraag ons om projectinrichting advies of bel ons voor een mooie Close proefstoel.

 

ARCO CLOSE kenmerken

Leverbaar in een 4-poots model uitvoering met of zonder armleuning, voorzien van een Beuken laminaat onderstel en Eiken toplaag.

Leverbaar als variant met een kruisvoet onderstel als vergaderstoel of fauteuil, voorzien van een Aluminium met Epoxy of fine texture Epoxy afwerking. 

Of te bestellen als model met een stervoet onderstel op wielen in dezelfde afwerking als het kruisvoet model. Dit model is tevens draaibaar en voorzien van een gasveer waarbij u de hoogte kunt verstellen van 43,5 tot 53 centimeter.

Ook leverbaar als bijpassende bench (tot wel 530 centimeter breedte) en als barkruk in de zithoogte maten 65 of 75 centimeter.

 

ARCO CLOSE PRIJS
Arco Close stoel prijs is € 500,-
+31 (0)20 280 1100 voor meer informatie over de Arco Close