Elektrisch zit-sta bureau

Castelijn ZS Castelijn ZS
elektrisch zitsta bureau eiken blad
1
directiebureau
2
tpoot verstelbaarbureau
3
duo verstelbare werkplek
4
luxe in hoogte verstelbaar bureau
5
zs castelijn
6
castelijn zs
7
castelijn duobureau
8
zit sta bureau scherm akoestisch
9
castelijn zs afmetingen
10

Elektrisch zit-sta bureau is een in hoogte verstelbaar bureau die gemakkelijk te bedienen is door middel van een knop en die wordt aangestuurd door een elektrische motor. Waar voorheen veel werd gewerkt met een slinger systeem, zorgt de elektrische variant voor een hoog gebruikersgemak. Het stimuleert de werknemer tot het afwisselen van staand en zittend werken, dit voorkomt lichamelijke klachten en bevordert tevens de productiviteit en creativiteit. Dit model is verkrijgbaar in verschillende varianten. Kies voor ergonomisch verantwoord werken, kies voor een zit-sta werkplek

 

castelijn zs bureau uitvoeringen

Castelijn ZS bureau is een serie werkplekken die leverbaar zijn in verschillende uitvoeringen. Zo is het model verkrijgbaar in een enkele of duo werkplek. De enkele variant is bijvoorbeeld kenmerkend door het zwevende blad die leunt op slechts één stijlvol ladeblok. Meerdere werkplekken nodig in een kleinere ruimte? Kies dan voor de duo-opstelling die individueel van elkaar in hoogte verstelbaar zijn. 

 

zs bureau castelijn product eigenschappen

ZS bureau van Castelijn heeft een 4 cm rechthoekig blad waarbij u kunt kiezen uit vijf verschillende lengtematen. Deze bladen zijn leverbaar in Fenix of HPL, de bureaukasten en sideboards in Melamine en de tussenschotten in de stof Lucia. Andere kleuren kunt u op aanvraag bestellen.

 

zit-sta mogelijkheden werkplek zs

Zit-Sta mogelijkheden binnen de werkplek van ZS; het blad rust op diverse mogelijke elektrisch verstelbare zit-sta onderstellen van. De hoogte verstelling is mogelijk van 65 t/m 130 cm hoogte. Standaard zijn deze bureaus uitgevoerd met een in gefreesde ronde bedieningsknop voor een hoog gebruiksgemak.

 

BLADMATERIALEN EN KLEUR mogelijkheden zs bureau

Bladmaterialen en kleur mogelijkheden binnen voor dit ZS bureau zijn ruim. Fenix of HPL. FENIX is een hard kunststof materiaal, is kleurvast, antibacterieel, antistatisch en water- en warmtebestendig. De sideboards en ladekasten zijn leverbaar in verschillende kleuren Melamine. Zie de kleurenafbeelding of kleurenbrochure voor de exacte kleuren.

 

CASTELIJN ZS PRIJS
Castelijn ZS prijs is € 1.500,-
+31(0)20 280 1100 voor meer informatie over de Castelijn ZS