Scala Abstracta Akoestische panelen

Abstracta Scala Abstracta Scala
Akoestische panelen scala
1
abstracta scalaxl2
2
Abstracta Scala XL
3
Scala abstracta
4
Abstracta scala wall
5
bureauscherm duurzaam
6
geluiddempende panelen beige
7
Kamerscherm kantoor
8
Scala bureauwand abstracta
9
Golvende akoestische panelen
10
scala floorscreen
11
scala partition
12
scala abstrcata modellen
13
Abstracta Scala XL afmetingen
14

Scala akoestische paneel Abstracta heeft een uniek golvend patroon en is gemaakt van duurzaam Petvilt dat geluid dempt. Hierdoor biedt het paneel uitstekende akoestische demping. Het kan eenvoudig aan de muur worden gemonteerd zonder zichtbare bevestigingspunten. Je kunt kiezen tussen de vormen Concave en Convex en er zijn diverse stoffen en kleuren beschikbaar om aan je wensen te voldoen. Het ontwerp van Anya Sebton is geïnspireerd op de IJslandse huizen, waar zowel de daken als de gevels bedekt zijn met golfplaat. Dit idee heeft haar doen besluiten om dit gevoel te introduceren in een interieurruimte. 

SCALA FLOOR SCREEN
Scala floor screen is voorzien van een geluiddempende kern van gerecycled textielafval en wordt aan beide zijden bekleed met stof. Ze worden op hun plaats gehouden door een zwart stalen buisvoet die het speelse ontwerp benadrukt. De vermelde hoogte is inclusief de voet.


SCALA DESK SCREEN
Scala bureauscherm wordt gemaakt van geluidsdempend materiaal dat gegoten wordt in een mal en wordt voorzien van stof. Het scherm wordt ondersteund door een zwart stalen buisframe om het speelse ontwerp te benadrukken.


SCALA MOBILE TABLE SCREEN
Een handig draagbaar tafelscherm met een ingebouwde handgreep, dat gemakkelijk van de ene naar de andere tafel kan worden verplaatst. Perfect om een grote gedeelde werkplek tijdelijk op te delen. Het heeft zwarte poten en is verkrijgbaar in verschillende breedtes: 603 mm, 754 mm en 1207 mm


SCALA SUSPENDED / BAFFLE
De schermmodules zijn verticaal opgehangen en hebben aan beide zijden een stoffen bekleding. Ze worden in het plafond gemonteerd met behulp van een discreet draad dat aan de bovenrand van de module-einde is bevestigd. De ophang fitting is zwart en wordt samen met de draadkit meegeleverd.


SCALA CEILING
De Scala Scala wordt horizontaal aan het plafond gehangen, helpt geluidsgolven te verminderen en zorgt voor een aangenamere akoestiek in kantoor- of restaurantomgevingen. Het wordt geleverd met een draadkit voor verstelbare ophanging en heeft LED-verlichting met een kleurtemperatuur van 3000 Kelvin en een lichtopbrengst van 1840 lumen. Een dimmerkit is beschikbaar als optionele extra, terwijl DALI-lichtregeling apart verkrijgbaar is. Het Soundflet VF-materiaal voldoet aan de brandwerendheidseis B-S1,d0 volgens EN13501. De draad-/elektriciteitskabel heeft een lengte van 3 meter.

SCALA WALL PANEL
De muurabsorber heeft een gestoffeerde buitenkant en wordt geleverd met verborgen ophangbeugels. Dit betekent dat je de panelen zowel horizontaal als verticaal kunt ophangen. Het is echter aan te raden om een verticale ruimte tussen de panelen te laten wanneer je ze horizontaal ophangt. De ophangbeugels zijn inbegrepen.

SCALA XL
Scala XL is perfect voor montage aan een muur en is verkrijgbaar in convexe en concave vormen, met hoogtes van 2300 mm of 1600 mm. De geluidsabsorber bestaat gedeeltelijk uit gerecycled polyester afkomstig uit PET-flessen. Het Soundfelt VF-materiaal voldoet aan brandveiligheidseisen volgens EN13501 (B-S1,d0). Het oppervlak van de geluidsabsorber kan worden aangepast en er zijn talloze stoffen en kleuren beschikbaar om uit te kiezen.

Abstracta scala technische informatie 

  • Duurzaam, kern gemaakt van gerecyclede plastic flessen (Petvilt)
  • Golf patronen voor een hoge akoestische demping
  • De twee varianten zijn op diverse manieren te configureren
  • 160 of 230 cm hoogte
  • Onzichtbare verticale montage
  • Leverbaar in 5 diverse stofgroepen en in vele kleuren
  • Brandwerendheidsvereisten B-S1,d0 volgens EN13501
  • Bevestigingsmaterialen worden meegeleverd