Abstracta Moow whiteboards

Abstracta Moow Abstracta Moow
abstracta moow 8
1
abstracta moow 1 whiteboard
2
abstracta moow 3
3
abstracta moow 5
4
abstracta moow 4
5
abstracta moow 6
6
abstracta moow 7
7
abstracta moow 9
8

580

  Garantie 2 jaar

 Nalevergarantie

Abstracta Moow whiteboards - scrumbord is niet zomaar een whiteboard voor de kantoorinrichting. Dit magnetische whiteboard - scrum task board brengt functionaliteit en moderne vormgeving samen in 1 product, zonder. Door de ronde omlijsting krijgt dit product een speels effect en door het railsysteem en zijn andere functies is dit presentatie middel multifunctioneel voor elke projectinrichting. Zoals in de scrumruimte  en vergaderkamer.

Ontwerper: Stefan Borselius

 

functies

U kunt kiezen uit twee opties, bevestigd aan een rail die bevestigd kan worden aan de wand of het de vrijstaande variant op wielen. Bij het railsysteem blijft er ruimte over tussen het board en de wand, dit maakt dit systeem extra functioneel aangezien dit presentatieboard voor bijvoorbeeld een tv scherm kan worden gehangen indien deze niet wordt gebruikt. Zo bespaart u weer ruimte.

De afmetingen van het staande whiteboard op wielen kunnen variëren van 120 tot 190 cm hoog en 90 cm breed en de afmetingen van varianten aan de rails kunnen variëren van 120 - 300 cm breed en de standaard versie is 105 cm hoog. Indien u liever een hoogte wilt van 90 centimeter, dan kunt u kiezen tussen de breedtes 120 en 190 cm.