woodupp akoestische meubelen

WoodUpp biedt een reeks akoestische producten voor zowel thuis als op kantoor. Deze producten zijn ontworpen om de akoestiek van uw ruimte te verbeteren, zodat deze comfortabeler wordt om in te werken of te leven

WOODUPP AKOESTISCHE PRODUCTEN NEDERLAND - BELGIË 

WoodUpp is een merk met een veelzijdige collectie dat voor de meeste producten akoestisch vilt in combinatie met duurzaam hout gebruikt. Dit zachte en duurzame materiaal helpt galm van geluid te verminderen. U kunt diverse producten van WoodUpp bekijken in onze showroom in Oostzaan.

 

Over WoodUpp producten

WoodUpp is gestart door Mads vanwege zijn passie voor hout, waardoor hij in 2017 het iconische Akupanel ontwierp. Het Akupanel wordt gekenmerkt door zijn duurzaamheid, akoestische verbetering en knappe esthetiek. Sindsdien zijn de producten van WoodUpp gebruikt in vele projectruimten en privéruimten in heel Europa. Alle producten komen uit de werkplaats in Ribe, Denemarken. De passie voor duurzame productie in combinatie met onze ervaring met hout maakt elk product dat onze fabriek verlaat tot een hoogwaardig product met een lange levensduur en goed voor het milieu.

 

Vraag hier een offerte aan +31 (0)20 280 1100

Vrijblijvend advies op locatie in heel Nederland en België of bij in ons in de showroom in Amsterdam.

Graag maken wij voor u een inrichtingsvoorstel.
Wilt u onze klantenservice spreken, chat of bel voor vragen over WoodUpp