Rh stoelen ergonomische stoelen

Graag geven wij u een vrijblijvend ergonomisch advies bij u op kantoor of bij ons in de showroom. Wenst u een vrijblijvend compleet werkplekonderzoek en advies, stuur ons dan even een e-mail.  Wilt u een specialist spreken, bel voor vragen en prijzen +31 (0)20 280 1100.RH BUREAUSTOEL SBS SEATING Flokk

Compleet verzorgd | Wilt u zelf een RH - bureaustoel beeldschermstoel vrijblijvend testen? Dat kan. Graag verzorgen wij bij u een stoelpassing, u kunt de stoel dan uitgebreid testen voor de periode van een week. Tevens krijgt u van ons een compleet werkplekonderzoek en advies van een Arbo deskundige.

Een van de veel verkochte NPR 1813 bureaustoelen is de RH Logic400. 
Een goede bureaustoel zorgt ervoor dat uw lichaam tijdens het zitten bij beeldschermwerk optimaal wordt ondersteund. Bij RH stoelen zijn design en ergonomie onlosmakelijk met elkaar verbonden. RH stoelen zijn gebruikersvriendelijke ergonomische bureaustoelen, die ervoor zorgen dat u de gehele werkdag beter presteert.
 

RH BUREAUSTOELEN HEEFT ZIJN EIGEN FILOSOFIE OVER ERGONOMIE.

De filosofie van RH stoelen is gebaseerd op actief - bewegend - zitten en het geven van optimale ondersteuning in iedere zithouding.

Wist u dat 80% van de mensen na hun veertigste levensjaar last heeft van rug-, nek- en/of schouderklachten? Rugklachten onder de beroepsbevolking kosten Nederland jaarlijks 9,7 miljard euro. Deze klachten worden voornamelijk veroorzaakt door te veel belastende werkzaamheden. Dit kan bijvoorbeeld verkeerd tilwerk zijn, maar veel vaker komt het door verkeerd zitten tijdens een lange 40-urige werkweek achter een bureau. Onder verkeerd zitten verstaan wij zitten zonder goede ondersteuning. Zonder goede ondersteuning kunt u uw rug niet goed rechthouden tijdens het zitten. Het gevolg is onderuitgezakt zitten of met een kromme rug op het puntje van uw stoel zitten. Uiteindelijk is deze slechte ondersteuning tijdens het zitten funest voor uw lichaam.

RH zoekt altijd naar de perfecte ergonomische balans tussen beweging en ondersteuning tijdens het beeldschermwerken. Zitten met een rechte rug wel te verstaan en uiteraard met de juiste ondersteuning in iedere zithouding!

Zitten zonder de juiste steun en zonder rechte rug is uiteindelijk slecht voor het lichaam. Iedere actie aan een kantoorwerkplek vraagt om een andere zithouding. Tijdens het lezen van een document zit je op een andere manier dan tijdens het voeren van een gesprek.

Een RH stoel geeft optimale ondersteuning in de rug en zorgt ervoor dat uw rug recht blijft. RH stoelen volgen uw lichaam bovendien tijdens alle verschillende zithoudingen. De stoel blijft steun geven en volgt intuïtief uw lichaamshouding, waarbij u zelf bepaalt hoe u wilt zitten. 
Uw RH stoel past als een maatkostuum en blijft de steun geven die u nodig heeft, ongeacht hoe u zit. Dit komt door het gepatenteerde 2PP mechaniek maar ook door de anatomisch gevormde zit-en rugkussens die ervoor zorgen dat de druk op uw onderlichaam optimaal verdeeld blijft.

Een rechte rughouding zorgt voor een grotere longinhoud en daardoor een betere doorbloeding. Steun in combinatie met een rechte rug is cruciaal om de druk op uw tussenwervelschijven minimaal te houden en om een grotere longinhoud te verkrijgen. Een grotere longinhoud zorgt voor een betere ademhaling en dit zorgt vervolgens voor een betere   bloeddoorstroming. Dit zorgt er uiteindelijk voor dat u zich gedurende de dag fitter blijft voelen. Als u zich fitter voelt, zal uw welzijn verhogen. De productiviteit kan hierdoor toenemen en het ziekteverzuim afnemen.