Kusch + Co meubelen

Kusch en Co vergaderstoelen, zorgmeubelen, bureaustoelen.
Graag maakt het team van De Meubelmakelaar een vrijblijvend inrichtingsvoorstel.

Het adres van showroom van Kusch is: Industrieweg 2, 4104 AR Culemborg.
Hieronder treft u een aantal producten van Kusch aan. Wij hebben alle Kusch + Co producten in collectie en leveren in heel Europa. 
Vraag vrijblijvend een offerte aan met projectprijzen.

Kusch en Co meubilair 
Klik hier voor een offerte

Kusch Zorgmeubelen van Kusch + Co. Persoonlijk professioneel onafhankelijk advies krijgt u bij De Meubelmakelaar.

De doelstelling van Kusch+Co is om projectmeubelen te vervaardigen die aan de wensen en verwachtingen van de klanten voldoen van kantoormeubelen tot zorgmeubelen.
De kwaliteitsproducten gekenmerkt door een voorbeeldige vormgeving, een uitstekende ergonomie en functionaliteit, een hoge gebruikswaarde en een ongeëvenaard vakmanschap,
zijn het resultaat van onze onafgebroken inzet om de productietechnologie te verbeteren, het milieu te beschermen en innovatief te denken.

Met 2D- of 3D-visualisaties Picon planner, kleurenconcepten of volledige inrichtingsconcepten ondersteunt Kusch+Co zorgmeubelen u bij het plannen en inrichten.
Ook voor de inrichting van grote evenementenhallen of zelfs arena′s heeft steeds een passende oplossing paraat.
De professionele totaaloplossingen dekken het volledige interieurspectrum, van vergaderzalen tot wachtkamers, van seminarie- en conferentiezalen tot prestigieuze lobby′s en lounges. 

U kunt altijd rekenen op de creativiteit en de langdurige ervaring van onze interieurarchitecten.
Met de OFML-gegevens van onze producten is het mogelijk om de meubelopstelling professioneel in 2D of zelfs fotorealitisch in 3D te visualiseren.
Zij adviseren u met verstand van zaken. Vanzelfsprekend stellen wij onze OFML-gegevens ook ter beschikking van onze dealers en van zelfstandige architecten en interieurinrichters.


Bel +31 (0)20 280 1100 voor meer informatie over Kusch meubelen