Glazen wanden kantoor

Halden wanden kantoor Halden wanden kantoor
Glazen wand met zwart kozijn
1
Glazenwand-projectinrichting 4
2
interieurontwerp glazenwand
3
wanden voor kantoor
4
Glazen wand kantoor
5
Amsterdam projectinrichting 5
6
kantoorinrichting purmerend 14
7
Glazen wanden 5
8
Amsterdam projectinrichting 8
9
Glazen wanden 4
10
glazen wanden kantoor.3
11
glaswanden kantoor.5
12
glazen wanden kantoor.1
13
glaswanden kantoor.6
14
glazen wanden kantoor.2
15
glazen wanden kantoor.4
16

4000

  Garantie 2 jaar

 Nalevergarantie

Glazen wanden voor kantoor zijn volglas scheidingswanden en luxe kantoor glaswanden met een optimaal doorzicht en vrijwel geen zichtprofielen. Het toepassen van de Slimline volglas wanden geeft uw kantoor of werkruimte een frisse en open uitstraling. Toch creëert u hiermee in uw kantoor individuele werkplekken, vergaderruimtes of spreekkamers en concentratie werkplekken met voldoende geluidsisolatie en privacy.


De Slimline volglas worden direct uit de fabriek geleverd de wanden passen perfect in een modern en strak ingericht kantoor. We maken dan ook zeer veel gebruik van de Slimline volglas wanden bij de ruimte inrichting voor onze projectinrichting. De glaspanelen zijn bovendien volledig aan te passen aan uw wensen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het tonen van uw bedrijfsnaam of logo, of voorzie de volledige panelen van een design.

Glaswanden bestaande uit 13 mm gelaagd veiligheidsglas, rondom poly-geslepen, uitvoering 66.2 gelaagd.
De glaspanelen worden geplaatst in aluminium u-profielen in een Ral/Sikkens kleur naar keuze, beglazingsrubbers, die op de vloer en tegen het aanwezige systeemplafond worden gemonteerd. 

Glaspanelen worden vrijwel naadloos gekoppeld d.m.v. transparante, zelfklevende Tesa siliconentape. De kleuren van de profielen zijn blank, aluminium geanodiseerd of gemoffeld in een Ral/Sikkens kleur naar keuze. In de glaswanden worden plafondhoge, aluminium portaalkozijnen opgenomen. Deze kunnen worden voorzien van hardglazen deuren met een dikte van 10 mm, afgehangen aan RVS scharnieren, deurslot en een krukset.


Prijzen glazen wanden kantoor 

Indicatieprijzen, voorbeeld van een kantoor project in Amsterdam. De glazen wanden prijzen kunnen per project enorm verschillen. 
Prijsvoorbeeld: Glaswanden t.b.v. 4 kantoren, 1 grote lunch/vergaderruimte en 2 kleine spreekkamers. Wandhoogte uitgaande van ca. 2650 mm+, voorzien van een geluid dempende folie. € 30.000,-


Geluidreductie - Akoestiek
Sonorex geluidsbarrière boven de glaswanden t.b.v. overspraak isolatie. Het leveren en monteren van Sonorex schotten tussen verlaagd en bouwkundig plafond. 

1. Sonorex type 21/00, incl. openen/sluiten systeemplafond en sparingen
2. Sonorex type 27/30, incl. openen/sluiten systeemplafond en sparingen
3. Sonorex type 33/60, incl. openen/sluiten systeemplafond en sparingen


Sonorex geluidsschotten leveren en aanbrengen in de convectorkasten en kabelgoten t.p.v. de glaswand aansluitingen naar de buitengevel t.b.v. geluidsisolatie 8 stuks Sonorex 33 schotten in convectoren en kabelgoten
€ 1.000,-

Toeslag glaspanelen uitgevoerd met een akoestische folie type Soundcontrol, isolatiewaarde Rw 40dBA.

Toeslag Soundcontrole folie in glaspanelen type 66.2A  € 25,00 p/m2 
Toeslag glasdeuren uitgevoerd in gehard gelaagd 66.2A met Soundcontrol folie  t.b.v. verhoogde geluidsisolatie € 400,00 p/st
Toeslag glasdeur uitgevoerd met een valdorpel automaat t.b.v. kierdichting bij de vloer € 300,00 p/st 

Leveren en aanbrengen van matteer / etchfolie (whiteboard) op glaspanelen en glasdeuren.
Afhankelijk van type en uitvoering.
Richtprijs per m2 volvlak folie € 42,00 p/m2 
Verticaal transport van glaspanelen naar de verdieping m.b.v. roterende verreiker € 2.000,- 

 

Algemene opmerkingen
Wij gaan er vanuit dat de werkruimte leeg is en vrij van obstakels. Alle glaswand aansluitingen zijn vlak, recht en van voldoende breedte. Uitvoering werkzaamheden tijdens normale werktijden in 1 doorlopende fase. De glaswanden voor kantoor worden opgeleverd zonder productiestickers, het schoonmaken/wassen van de glaswanden en glasdeur is niet opgenomen. Tijdens onze montagewerkzaamheden zal er een werkplek worden ingericht voor het opslaan van de nodige materialen. Alleen de werkplek zal door ons worden afgedekt met een grondzeil. Het afdekken van overige vloerdelen en aanvoerroutes of het beschermen van liften is standaard niet opgenomen. Wij gaan ervan uit dat er in de vloeren geboord mag worden t.b.v. de montage van de glaswand en dat alle (boor)werkzaamheden ook gedurende reguliere kantooruren mogen worden uitgevoerd.