Zava Net lampen collectie

Zava Net Zava Net
net hanglamp
1
zava net lamp
2
zava net big wit
3
zava net vloerlamp
4
zava net modellen
5
zava net lampen collectie
6
Zava net afmetingen
7

550

  Garantie 2 jaar

Zava Net lampen collectie is een serie van mooie stalen lampen die te herkennen zijn aan het unieke net structuur armatuur. Dit armatuur is op een innovatieve manier geproduceerd. Een vlak staalplaat is door middel van een laser in een uniek lijnenspel uitgesneden. Dit lijnenspel transformeert zich vervolgens in een dik rooster waardoor de diffuser eindeloze vormen kan creëeren. Door deze bijzondere organische vormgeving ontstaat er een bijzonder lichtspel op de wanden en in de ruimte. Verkrijgbaar in verschillende afmetingen, als hanglamp en vloerlamp.

 

NET lampen product INFORMATIE

Net hanglamp is verkrijgbaar in 4 verschillende diameter en hoogte maten. de minimale diameter is 50 cm, de maximale diameter 150 cm. De minimale hoogte is 35 cm, de maximale hoogte 55 cm. U kunt kiezen uit de standaard kleuren zwart, wit, Chroom, Goud en arctic Green, andere kleuren zijn eventueel op aanvraag mogelijk. Lichtbron informatie: E27 (lamp niet meegeleverd) {A++ -› E} Max 70w.

De vloerlamp heeft een totale hoogte van 70 cm, is verkrijgbaar in dezelfde kleuren als de hanglamp en heeft dezelfde lichtbron specificaties.

 

ZAVA NET PRIJS
Zava Net prijs is € 550,-
+31 (0)20 280 1100 voor meer informatie over de Zava Net