Halo lamp, akoestiek

In Zee Halo In Zee Halo
halopetfeltlamp
1
halo lamp inzee akoestiek
2
akoestische baffle halo
3
baffle rond
4
halo lamp inzee
5
rb2 we develop
6
geluiddempende kantineruimte
7
petvilt panelen akoestische waarde
8
halo pet felt baffle afmetingen
9

€   Op aanvraag

  Garantie 2 jaar

Halo is een baffle gemaakt van losse PET felt lamellen en is tegelijkertijd ook leverbaar als akoestische hanglamp. De slimme vormgeving zorgt voor een hoge akoestische demping (aw=0,45) en het geïntegreerde LED paneel met hoge lichtintensiteit straalt van bovenaf in de Halo. De gestoffeerde blender onderin diffuseert dit licht wat een brede down-light spreiding geeft in de ruimte. InZee Akoestiek staat bekend om zijn hoogwaardige geluiddempende en vooral duurzame producten. Zo is ook dit model een cradle to cradle product, gemaakt van gerecycled Vilt waardoor Petfelt is ontstaan. Dit materiaal heeft een hoge akoestische demping. De Halo is leverbaar in verschillende maten en dus ook met mooie duurzame LED verlichting.

 

petfelt hanglamp

Petfelt hanglamp Halo InZee is voorzien van duurzame LED verlichting van 1500 of 2400 Lumen en is tevens dimbaar. De lamp wordt geleverd Inclusief zwart strijkijzer snoer van 1,5 meter lengte. Montage: Staaldraden aan plafond met metalen griplocks Inclusief plafondbakje (standaard geleverd in zwart) 220-240V. Verkrijgbaar in de afmetingen 70 of 100 cm breedte x 25 of 30 cm hoogte. Leverbaar in vele Petfelt kleuren, uni of duo stoffering optie.

 

halo baffle inzee 

Halo baffle is verkrijgbaar in de maten klein en groot: 100 x 100 x 30 of 135 x 135 x 30 cm (breedte x diepte x hoogte). Montage: Staaldraden aan plafond met metalen griplocks. Petfelt kleuren, uni of duo optie.